Blog Detail

  • Home
  • Tre tips til at få en mere aktiv hverdag

Tre tips til at få en mere aktiv hverdag

Vinteren nærmer sig med hastige skridt, og som vejret bliver koldere, vådere og mere blæsende, bliver det sværere og sværere at finde motivationen til at komme træningstøjet og trodse elementernes rasen. Især hvis man ikke har fundet hverken den rigtige sport eller har en god træningsrutine.
 Er det noget du kan kende? Læs med her, og få tre tips til, hvordan du kan bryde den onde cirkel og komme i gang med træningen.

 

Find den rigtige sport for dig

Motivationen kan være svær at finde, hvis man synes det er dræbende kedeligt at løbe eller cykle kilometer efter kilometer i et ensformigt tempo. Mange finder det særligt svært at træne alene, fordi man der så at sige kun har ansvar for sig selv og sin egen træning.
 Det kan være nemt at finde på undskyldninger over for sig selv, men hvis man går til holdsport med venner eller kollegaer bliver det pludselig en fælles opgave at løfte motivationen.
Klik her og find inspiration til, hvilke muligheder, der findes i forhold til holdsport.

Spar ikke på udstyret

Man skal aldrig gå ned på grej! Når man først har fundet den sport man gerne vil dyrke, gælder det om at holde ved. Der findes dog ikke noget, der kan ødelægge et godt flow, end når grejet ikke dur. Det kan helt ødelægge ens oplevelse, hvis man føler, man bliver holdt tilbage af dårlig kvalitet.
 Sundhed er vigtigt og sikkerhed ikke mindst også. Derfor bør man alvorligt overveje, om det virkelig er når det kommer til grejet, man har lyst til at spare.

Planlæg din træning 

De fleste danskere har en stresset hverdag, hvor det kan være svært at klemme spontane træningssessions ind imellem arbejde, skole, socialt liv, børn og hvad man ellers har af forpligtigelser i hverdagen.
 Man kan slippe for megen hovedpine, og ofte opdage at man har mere tid end, man først havde antaget, hvis man sørger for at bruge til på at planlægge sin uge, og især sin træning. 
 Dyrker man holdsport giver det lidt sig selv, hvornår der skal trænes, men også hvis man bare er sig selv, kan det være en god idé at afsatte faste tidspunkter i løbet af ugen, hvor man helliger sig til motionen.