Blog Detail

  • Home
  • Sådan laver du din egen madblog

Sådan laver du din egen madblog

Vil du gerne i gang med at lave din egen madblog, behøver det heldigvis ikke at være så svært at komme i gang med. Det er nemt at sætte din egen hjemmeside eller blog op, og så skal du jo ellers bare i gang med at skrive det, du nu engang gerne vil lægge online på din side.

 

Her kommer vi lidt ind på, hvordan du kommer godt i gang med din madblog, hvordan du sætter den op til at starte med og så videre. Vi håber naturligvis, at du får succes med din kommende blog om din store passion.

Du skal have sat en blog op

Til at starte med skal du jo have sat en blog op. Det kræver ikke meget teknisk viden, men det kræver dog en smule. Vil du gerne gøre det nemt for dig selv at komme i gang med en blog, kan du med fordel vælge at bruge et system, der hedder WordPress. Du kan læse mere om at lave din egen hjemmeside her.

 

Når du har fundet et webhotel, skal du bare have installeret WordPress på den, og så er du ellers godt i gang. Det kræver ikke meget andet for at starte ud.

Del opskrifter, tips og tricks

Når du har fået sat din side, skal du jo i gang med at dele ud af dit indhold. Det kan være, at du gerne vil dele dine egne opskrifter, eller at du har nogle særlige tips og tricks, som du kan hjælpe andre med.

 

Måske har du prøvet måltidskasser og kan dele ud af din erfaring med dem, eller måske elsker du bare at spise på gode restauranter og savner et sted at kunne dele ud af dine oplevelser.

 

Du kan finde din helt egen måltidskasse her, hvis du ikke har prøvet det endnu.

Husk at tage rigtig gode billeder og de sociale medier

På en madblog er det meget vigtigt, at du sørger for at tage gode billeder og lægge op. Vi spiser jo med øjnene, og en madblog skal ikke blive for teksttung. Det handler meget om gode billeder og et flot udseende.

 

Derfor kan det være en god idé at investere i et godt kamera, så du kan komme i gang med at skyde nogle flotte fotos til dine indlæg.

 

Derudover bør du også være aktiv på de sociale medier, hvor der er gode muligheder for at hente trafik ind til din blog.