Blog Detail

  • Home
  • Disse ting kan du nemt plante i haven

Disse ting kan du nemt plante i haven

Har du for nyligt overtaget en ny have, eller har du bare fået lyst til at gøre noget nyt ved din nuværende have, har vi her samlet et par gode bud på, hvad du kan plante i den.

 

Der er mange forskellige muligheder i spil, når det kommer til at vælge planter til sin have. Det skal jo også gerne harmonere med det design, du har valgt til din have. Måske kan nogle af de følgende idéer være med til at inspirere dig.

 

Husk at du kan finde alt inden for æbletræer og frugttræer til haven her.

Plant masser af frugttræer

Vi kan uden tvivl anbefale dig at komme i gang med at få plantet en masse frugttræer. Du bestemmer helt selv, hvilke frugttræer du vil plante i din have – så længe du bare har nogle frugttræer.

 

Det er altid hyggeligt at kunne gå ud og hive frugter direkte ned fra træerne i sin egen have. Hvis du har mod på det, kan du også vælge at plante kirsebærtræer, som også er blevet meget populære i de danske haver. Du finder et godt udvalg af kirsebærtræer her.

Urtebede er populære

En anden mulighed du naturligvis også har, når du skal i gang med at plante ting i din have, er at lave dig selv et urtebed, hvor du kan gå direkte ud og hente friske krydderurter, akkurat når du har lyst til det.

 

Det giver altså noget helt andet til madlavningen at kunne hente sine egne krydderurter direkte fra sin egen have. Og så er det ikke så svært at få til at gro med succes, som andre planter kan være. Så udvælg et mindre stykke jord i din have, som du gerne vil dedikere til en god urtehave. Det vil du ikke fortryde.

Få din egen grøntsagshave

Sidst, men ikke mindst, kan vi også kun anbefale dig at få din egen grøntsagshave. Generelt er vi bare fortalere for, at lave en have hvor du har mulighed for at gå ud og hente din egen mad. Der er altså noget magisk ved at være selvforsynende på den måde.

 

Du kan nemt komme i gang med at lære mere om at lave grøntsagshaver eller at plante æbletræer på nettet. Der er mange gode guides, der kan hjælpe dig godt på vej mod din komplette have. Og så er det ellers bare med at komme i gang.