Blog Detail

  • Home
  • 3 programmer om grillmad du kan streame nu

3 programmer om grillmad du kan streame nu

Er du vild med at grille, og vil du gerne blive endnu bedre til det, kan du jo overveje at sætte dig ned og se nogle af de mange gode programmer, der er blevet lavet om lige netop grill og grillmad.

 

Mange af dem kan du endda bare streame, når du har lyst, hvis det er. Hvis du ikke er hjemmevant inden for streaming, eller hvis du bare savner nogle flere muligheder eller flere tjenester, kan du læse meget mere om streamingtjenester lige her. Så er du godt på vej.

Grillfeber – TV2 Play

Det første program, som du kan kaste dig over, er Grillfeber, og det finder du på TV2 Play. Det er snart nogle år siden, det blev sendt, men du kan stadig fange de to sæsoner, der blev lavet af programmet inde på den danske streamingtjeneste.

 

Her bliver alle deltagernes evner sat på prøve, og det gælder om at lave bedste og mest imponerende grillretter. Der velkendte værter og dommere, og hver sæson har syv afsnit, så du er relativt hurtigt igennem dem. Det er en god og sjov måde at lære mere om at grille, og det hele foregår naturligvis på dansk.

Grilltjansen – TV2 Play

Også på TV2 Play finder du den lille serie, der går under navnet Grilltjansen. Her er der skiftende deltagere i form af dygtige kokke, der alle hjælper dig med at blive bedre til at grille derhjemme. Der skal laves mange forskellige retter i de otte programmer, så du skal ikke være bange for, at du ikke kan samle nogle tips og tricks sammen undervejs.

 

Værten under hele programmet er Cecilie Hother, og så er der skiftende professionelle kokke med, som gennemgår dagens retter, der skal laves i Grilltjansen. Det kan du godt glæde dig til at se.

Den store grillfest – DR TV

Den store grillfest er ikke en serie med derimod en dokumentar, der handler om, hvorfor vi danskere er så glade for at grille. Danmark er det land i verden med flest grills målt pr. indbygger, så der er ingen tvivl om, at vi er utroligt glade for at grille.

 

I programmet tager vi med Jan Elhøj ud til nogle af de mange danskere, der har passion for at grille, og du lærer at lave lækre retter over både grill og ild. Her kommer du helt tæt på danskernes vaner og passion inden for grill.

 

Vil du selv være bedre til at grille, kan du finde alt dit udstyr her.