Blog Detail

  • Home
  • 3 grunde til hypnose.

3 grunde til hypnose.

Mange går og tænker, “hvorfor skal jeg vælge hypnose?” Hypnose er en særdeles effektiv og mild form for behandling af f.eks angst og depression. Hvor en psykoterapeut behandler kognitivt med ens problemer, og arbejder med fortiden og hvad der er sket, bearbejder det gennem samtaleterapi.- dette kunne være f.eks en hård og barsk barndom, er hypnose en behandling af ens virkelighed her og nu. Ikke at man skal holde sig væk fra øvrige terapeutformer, men hypnosen kan bruges som et godt og stærkt supplement til denne behandling.
Kan hypnose erstatte medicin.
Jeg kunne aldrig finde på, at råde mine klienter til at droppe medicinen, da jeg ikke har
kompetencerne til dette, og vil aldrig rådgive mine klienter til netop dette. Her skal hypnosen også ses som et godt supplement. Desværre, råder mange hypnoterapeuter deres klienter i medicinen, men det både kan være farligt og meget uhensigtsmæssigt. Man kan, efter at have modtaget hypnosebehandling, føle, at medicinen virker overflødigt, men man skal ALTID konferere sin læge eller psykiater i dette.

Sådan virker hypnose

1. grund: Hypnose ændre på ens tilstand af virkeligheden umiddelbart, og ændringerne kan
mærkes med det samme.
2. Grund: Hypnosen er en langvarig behandling, og for manges vedkommende en livsvarig
forandring. (Der kan forekomme episoder, der kan tricke problemet med angst igen, så der
anbefales en hypnosebehandling igen.
3. Grund: hypnoseterapi er effektivt, og man behøver ikke mange sessioner, før forandringerne
mærkes. Allere4de efter første behandling, kan man mærke en forskel og ved 2. behandling
mærkes en stor forskel. Mange behøver kun 2-3 behandlinger, før effekten er på en ønsket
niveau.

Spørgsmål til hypnose

Hos j-hypnose, tilbydes altid en gratis forsamtale, og dette kan enten foregå i klinikken, eller over telefonen, dette både for at afdække klientens behov men også for, at man som klient, kan vurdere om hypnose er den rette behandling for netop dig. J-hypnose, er en klinik placeret i det centrale Vejle, med blot 5 minutters gang fra banegården og med parkering ved døren.