Blog Detail

  • Home
  • Hvordan en TikTok trend ødelagde min telefon

Hvordan en TikTok trend ødelagde min telefon

Lad mig sige det helt ærligt. Selv jeg er overrasket over, hvordan jeg kan ødelægge min telefon så mange gange. Det er jo næsten en rekord. Måske jeg kunne komme i Guinness World Records? Men selv om jeg er overrasket, ser de ikke specielt overrasket ud når jeg for anden gang inde for en uge går ind i FixPhone, med en ødelagt telefon. Mon de nogen sinde kommer til at nægte mig en reparation? Altså nu er det rimelig mange penge, de har tjent fra mig efterhånden, så jeg er vel egentlig en ret god kunde. Jeg er også høflig. Reparatøren hilser på mig, som var jeg hans søster, han ikke har set i fem år. Han kigger på mig med et humoristisk smil, og inden han siger ordene, kan jeg næsten regne ud, hvad han tænker. ”Hvordan er den så gået i stykker denne her gang?”. Og som altid er det en rimelig sjov historie.

”Okay så jeg så en video på TikTok.”

Videoen viste en mand stå imellem to madreoler midt i et supermarked. Han kastede sin telefon højt i luften, imens den snurrede rundt. Når højden nåede dens momentum, kunne man næsten se hele supermarkedet, og kort efter det ville telefonen langsomt falde ned og lande i hans hånd igen. Og som den person jeg er, blev jeg selvfølgelig nødt til at prøve. Men da jeg kastede min telefon op i luften, og den skulle til at lande, landede den en smule syd. Og nord, øst og vest, det går an på hvilket stykke af skærmen du talte om. Det var ikke rigtigt en del af planen, men jeg vidste hvad jeg skulle gøre. Hvor jeg skulle gå hen. FixPhone i Hillerød, så det var det jeg gjorde.

I det jeg afsluttede min historie, følte jeg mig en smule pinlig, men når jeg kigger op fra min telefon og ser ham le af min historie, bliver jeg automatisk i godt humør igen. Jeg afleverer telefonen, og han forsvinder bag kulisserne til hvor magien sker. FixPhone gad vide hvornår vi ser hinanden igen.

5 dage senere….