Blog Detail

  • Home
  • Skal du have hjemmekontor i din have?

Skal du have hjemmekontor i din have?

I takt med at corona er skyllet ind over landet, er flere og flere begyndt at arbejde hjemmefra. Men det er dog ikke alle, der lige har den optimale plads eller det ekstra værelse, som de bare kan indrette til at være deres hjemmekontor.

 

Derfor kan det måske være en mulighed for dig bygge dit helt eget hjemmekontor i haven, hvor du kan tage på arbejde og sidde i fred og ro. Så kan du besvare e-mails og udføre arbejdsopgaver, mens du nyder synet af din skønne have.

 

Mangler du eks. nye brombærbuske til din have, finder du dem her.

Byg dit eget hjemmekontor på din egen grund

Der er mange, der vælger at få opsat deres eget hjemmekontor i en særskilt lille bygning fra deres bolig.

 

Det er endda muligt for dig at købe en færdiglavet løsning, som bare skal leveres og sættes op på din grund. Du behøver ikke at bygge dit nye hjemmekontor fra bunden af, hvis du ikke har mulighed eller lyst til det. Flere og flere leverandører kan nemt levere en færdiglavet løsning til dig, hvor du kan sidde og arbejde.

Få følelsen af at gå på arbejde

Der kan være flere fordele ved at få et særskilt lokale til dit hjemmekontor. For det første kan det give dig følelsen af at gå på arbejde, så du ikke bare ender med at sidde i din stue kun iført underbukser uden rigtig at komme videre den dag. Dette syndrom kan du undgå ved at skulle ud af huset og “på arbejde”.

 

Derudover giver det dig også god mulighed for at trække dig for dig selv og koncentrere dig om at arbejde. Du bliver ikke fristet til flere overspringshandlinger som at vaske tøj, klare opvasken eller hvad der nu ellers også lige mangler at blive klaret.

Husk praktiske ting som strøm og internet

Det er dog også vigtigt, at du husker at få indlagt strøm og internet, hvis du har brug for det i dit arbejde. Det burde dog ikke være det store problem, og til internet kan du altid overveje at få dig en 4G router, hvis du ikke har mulighed for at fange forbindelsen fra boligen.

 

Ved at have internet, har du mulighed for at sidde og arbejde med WordPress, eller hvad du nu lever af at arbejde med til daglig. Det kan ikke rigtig lade sig gøre uden adgang til nettet.