Blog Detail

  • Home
  • Sådan får du sunde og stærke negle

Sådan får du sunde og stærke negle

Der kan være mange faktorer der gør sådan, at dine negle knækker er flossede, og at der opstår neglerødder. Det kan være alt fra vind og vejr, til dårlig kost, dårlige vaner eller at dine negle ikke får den rette pleje. Ikke mindst ser det ikke særligt pænt ud, men det kan også være ekstremt irriterende og være super ubehageligt. Her i denne artikel eller på powar.dk kan du læse mere om, hvordan du bedst plejer, så du kan få stærke negle.  

Plej også dine hænder og neglebånd for stærke negle 

Først og fremmest er det utroligt vigtigt, at du ikke bider negle. Dette kan i værste fald medføre betændelse i og omkring neglene. Når du gør rent eller bruger andre skrappe midler så er det vigtigt, at du beskytter dine negle og hænder ordentligt, husk derfor handskerne. Negle er meget bløde og ekstremt absorberende, vand suger de derfor til sig som en svamp og arbejder du med våde eller fugtige negle vil de hurtigt komme til at knække. Det er vigtigt, hvis du ønsker stærke negle, at du plejer dem regelmæssigt. En ugentlig manicure ville ikke være at kimse af. Særligt dine neglebånd kræver dagligt pleje, hvis du ønsker sunde, lange og stærk negle. Du kan med fordel smøre dem dagligt med en god fugtighedsgivende creme. Hvis du så ydermere giver dine neglebånd en let massage vil du øge blodcirkulationen og dermed øger du også dine negles vækst. Dine hænder og negle hænger i og for sig sammen, derfor er det vigtigt at du også plejer dine hænder. En god fugtighedscreme med SPF i, for at beskytte huden mod skadelig påvirkning, er derfor ikke en helt dårlig idé.  

Gode råd til at pleje din negle 

Dine hænder og negle hænger i og for sig sammen, derfor er det vigtigt at du også plejer dine hænder. En god fugtighedscreme med SPF i, for at beskytte huden mod skadelig påvirkning, er derfor ikke en helt dårlig idé. Du har både fået ideer til at pleje din hænder og dine neglebånd og nu er vi nået til selve neglen. Det er meget vigtigt, at du husker ikke at klippe dine negle. Det lyder måske mærkeligt og du sidder sikkert og tænker, hvad skal jeg så? Meget enkelt, når du klipper dine negle, så kan du risikere at beskadige dem og dermed også svække dem, du skal derfor bruge en neglefil. Bruger du en ganske almindelig negle fil, så er det vigtigt at du kun filer dine negle i én retning, da du ellers kan ende ud med at have beskadiget og flosset negle. Derfor vil det være en rigtig god investering, hvis du køber en neglefil i glas. Kan glas file negle? Ja det kan det og det er endda super effektivt og ekstremt skånsomt, ejer du en glas neglefil skal du hverken tænke over retningen på, hvordan du filer dine negle eller om du beskadiger dem. Du skal dog være lidt mere påpasselig med, hvordan du opbevare og transportere din fil, da den godt kan knække.