Blog Detail

  • Home
  • Parfumeguide: Sådan vælger du den rigtige

Parfumeguide: Sådan vælger du den rigtige

Der findes mange forskellige former for parfume, og det kan virke meget uoverskueligt at skulle vælge den helt perfekte duft. Hvis du gør dig nogle overvejelser, så kan du dog hurtigt begrænse dine valgmuligheder – og dermed bliver det nemmere at vælge den helt rigtige model.

Sådan finder du den rigtige duft

Du kender det garanteret… du bruger mange timer på at vælge de helt rigtige støvler og den rigtige overgangsjakke, som passer til lige netop din stil. Det er dog ikke altid, der bliver lagt samme kræfter i at vælge den rigtige parfume. Dog er der god grund til at ofre tid på at vælge parfume, for din duft siger mere om dig, end du måske tror.

 

Her handler det om, at du skal vælge en duft, som fuldender din personlige fremtoning. Det er væsentligt, at du ikke bare vælge den første og bedste, du falder over, men at du derimod bruger tid på at sætte dig ind i de forskellige dufte og deres betydning, så du er sikker på, at du får en, der passer til dig og din personlighed.

Vælg en af de mest populære parfumer

Hvis du er på herrens mark, når det kommer til at vælge den helt rigtige parfume til netop din personlighed, så er der ingen grund til at fortvivle. Du kan altid tage udgangspunkt i de mest populære valg, og på de fleste webshops har du mulighed for at se, hvilke parfumer som sælger bedst til både mænd og kvinder.

 

Det giver dig mulighed for at omslutte din krop med en duft, som tiltrækker positiv opmærksomhed fra de mennesker, som du passerer på din vej. Du kan med andre ord være sikker på, at komplimenterne kommer til at strømme ind, fordi du dufter fremragende, uanset hvilken tid på året det er. Find flere tips her.

Overvej din personlighed, når du vælger parfume

Hvis du gerne vil have en parfume, som er med til at fuldende din personlige fremtoning, og som får andre til at tænke på dig, når de får færten af netop dén specifikke aroma, så bør du vælge en parfume, som matcher din personlighed. Det er en fordel at tage udgangspunkt i din personlighed, når du skal vælge duft.

 

Hvis du er typen, som elsker at gøre noget ekstra ud af dig selv, så kan du vælge en varm og sødlig duft, som emmer af sexiness. Det kunne eksempelvis være YSL Black Opium eller Viktor Rolf Flowerbomb. Du bør dog være opmærksom på, at de hører til i den tungere kategori, hvorfor de egner sig bedst til vintermånederne.

 

Hvis du elsker sneakers og godt kan lide at holde din stil simpel, så behøver det måske ikke at være så sødlig en duft. Her kan du i stedet vælge en let og frisk duft, som passer til din stil, der befinder sig helt nede på jorden. Det kan eksempelvis være en parfume fra Clean, som er kendte for deres lette og friske dufte.