Blog Detail

  • Home
  • LASHLIFT i Aarhus

LASHLIFT i Aarhus

LASHLIFT i Aarhus

Lashlift med lash botox, nu tænker du nok et kosmetisk indgreb, men det er det slet ikke. Et Lashlift med Lash botox er et buk af dine egne vipper også en dybdegående plejende kur til øjenvipperne oveni.

Denne behandling er blevet super populær fordi den har en holdbarhed på cirka 6-8 uger.

Lashlift er hvor man går ind og påsætter en skabelon som skal være med til at holde dine egne naturvipper oppe så der kan skabes en nu retning, et nyt buk. Man bruger først et produkt som går ind i naturvipperne og nedbryder den i forvejen struktur man har, hvorefter der kommer et nyt produkt på som sætter dem i den nye ønsket retning. Derefter tilføjer man lash botox, og hvorfor gør man så det? Det gør man fordi et lashlift i sig selv er med til at udtørre ens egne naturvipper og der går lash botox´en ind og giver en dybdegående plejende kur som sørger for at du får vitaminer, proteiner og fugt til dine vipper som de har behov for efter et lashlift, så det er intet indgreb med nåle.

Lashlift er med til at få dine egne naturvipper til at bukke opad så dine øjne syner mere åbne. Vores naturvipper har en tendens til at stikke lige ud, hvilket bare ikke er kønt.

Så hvis man blot ønsker sig et helt naturligt look som hjælper en med at kunne få lagt en flot mascara så er det klart et lashlift man skal vælge, og det er en behandling vi har hos Lash-Aarhus.

Vi stræber os på hele tiden at være med på det nyeste nye inden for lashlift og de produkter som udkommer, for at du kan få en endnu bedre behandling og dit lashlift vil blive endnu smukkere.

Så kig ind forbi os Lash-Aarhus.