Blog Detail

  • Home
  • Min fars store 50-års fødselsdag

Min fars store 50-års fødselsdag

Den var fredag, og jeg sad i klassen. Jeg ville bare gerne have fri. Klokken var 14, og jeg havde fri om en halv time. Jeg blev ved med at kigge på Klokken, og det gik så langsomt. Vi havde fransk, og det var virkelig kedeligt. Jeg er en 19-årig pige, som går på gymnasiet. Jeg går i 3g, og bliver student til sommer. Det glædet jeg mig virkelig til. Jeg skulle bare holde et sabbatår efter, så jeg kunne arbejde, og tjene en masse penge. Jeg arbejder i Føtex, hvor jeg har arbejdet i lidt over et år. Jeg ville gerne tjene en masse penge, og tage ud og rejse med mine veninder. I dag havde jeg også planer. Da klokken endelig blev 14:30 så havde jeg endelig fri. Jeg valgte lige at tage i centeret. Jeg ville nemlig gerne lige finde en game til min far. Min far bliver de helt store 50 år i dag. Det var virkelig stort, og jeg glædet mig virkelig til at fejre ham. Vi har inviteret hele familien til hans fødselsdag, og det skulle blive stort. Vi har også virkelig pyntet op, for vise ham, at vi gik meget op i hans fødselsdag. Jeg havde fundet en hjemmeside gennem min veninder, som jeg virkelig blev overrasket over hvor meget forskelligt de havde. De havde nemlig en kategori, hvor man kun kunne finde pynt til en 50-års fødselsdag. Det var balloner, banner og en masse andet. Det var en side der hed shop.festgear.dk. Udover det så havde de også en anden hjemmeside ved navn festgear.dk, hvor man kunne leje en masse fede ting ud. Der kunne man leje et kæmpe telt, så der var plads til hele familien. Det gjorde vi så også, og fik det sat op i haven. Det endte med at være den fedeste fest nogle sinde.