Blog Detail

  • Home
  • Billige camping sommerferie i lufttelt til hele familien

Billige camping sommerferie i lufttelt til hele familien

Campingferie i telt er afstressende og er penge besparende! 

Der er mange fordele ved at tage på ferie i et telt. At pakke teltet i bilen og bare køre der ud af kan være rigtig befriende, især fordi de fleste campingpladser altid har plads til et telt, og man kan frit vælge mellem de mange spændende campingpladser europa har at byde på. Du slipper for at have campingvognen med og derfor er du mere fri, i det du bare kan pakke det hele og køre videre uden noget på slæb. 

Slip for teltstængerne og besværlige samlinger med et nyt lufttelt

At holde ferie i lufttelt er relativt nyt herhjemme, men det er bestemt en populær stigende tendens, da letheden og friheden giver stor værdi. Et lufttelt er et telt hvor der er indbygget luftstænger, som pumpes op med en manuel eller elektriskpumpe, hvor hele teltet rejser sig i takt med luften øges. Du skal altså blot pløkke teltet ned i de 4 hjørner og derefter slutte pumpen til og pumpe. ET typsik lufttelt har 4-5 buer, som skal fyldes med luft, hvilket tager 10-15 min. Så kan du pløkke resten af pløkkerne og begynde indrykningen. Husk at hvis du campere i danmark eller det bliver køligt om natten, så køb et godt selvoppusteligt liggeunderlag. Skal du sove som en dronnnig, så kombinere liggeunderlaget med et feltseng. Du skal med ret få genstande lave næsten ligeså god komfort, som du både finder i hytter og campingvogne. 

Kan luftteltet være i bilen med børn på campingferie?

Vi har en gammmel Mazda 626 st og vi har 2 små børn. bilen har vi både 6 personers lufttelt fra Outwell, campingbord til 4 personer, 4 stole fra kampa, foldbart outwell camping køkken, camping komfur, gulvtæppe, tøjreol med 4 hylder. 2 dobbelt selvoppustelige liggeunderlag i 10cm tykkelse og div køkkengrej og bestik, samt alt sengetøj dyner osv. Vi har en tagboks på og vi kan snildt have det hele, samt pigernes cykler eller løbehjul! VI nyder friheden i at kunne tage afsted med få timers varsel. 

Lufttelt er nemt at pumpe op og holder det bare 4-5 sæsoner så er pengene forlængst tjent hjem! Alt efter campingplads er pengene tjent hjem ved blot el eller 2 ferie hvis man modrenger hvad det ville koste at leje en hytte. 

Find det bedste lufttelt her!