Blog Detail

  • Home
  • Kan det betale sig med en bartender til fest?

Kan det betale sig med en bartender til fest?

Flere og flere privatpersoner såvel som firmaer er begyndt at gøre brug af bartendere til deres fester. Det betyder, at de lejer en professionel mixolog til at stå bag baren, og som kan mixe lækre cocktails til festen.

Men er det noget værd? Og hvad skal man være opmærksom på, når man vælger at leje en bartender til fest? Det går vi i dybden med i denne artikel. På den måde er du forhåbentlig forberedt på at leje en bartender til dit eget event.

 

Brugernes oplevelse med bartender til festen

Det er altid oplagt at undersøge, hvad andre har oplevet, når de har lejet en professionel bartender til at stå bag baren.

Helt generelt er der gode oplevelser. Men det er også kort fortalt og meget overfladisk. For der er uden tvivl også historier fra brugere, der har haft mindre gode erfaringer med konceptet. Det kommer derfor meget an på den enkelte leverandør, og du bør derfor altid undersøge den enkelte virksomhed, inden du vælger at booke hos dem.

Det er for det meste et meget godt indblik at tage et kig på virksomhedens Trustpilot, Facebook og øvrige eksterne kanaler, som ikke er deres hjemmeside.

På den måde kan du let få et indblik i, hvordan virksomheden gør sit arbejde.

Du bør dog også altid gå til disse anmeldelser med et kritisk øje. Du bør vurdere, om den enkelte anmeldelse er pålidelig, hvilket gælder både de meget dårlige og meget gode anmeldelser. Begge dele kan være falske med hver sit motiv.

 

Budgettet for at leje en bartender

Der er forskellige priser, hvis du ønsker at leje en bartender til din fest. Alt efter leverandør varierer prisen. Ligeledes har det stor betydning, hvor mange gæster du får, og hvor mange forskellige cocktails der skal være på menukortet.

Hvis du ønsker at få en mere præcis pris, bør du undersøge markedet nærmere, da det er svært at sige noget generelt. Tag eventuelt kontakt til de forskellige leverandør for at høre mere om, hvorvidt de kan give et skræddersyet tilbud til netop din fest.