Blog Detail

  • Home
  • Hvad koster et paddleboard?

Hvad koster et paddleboard?

Paddleboard er en sjov aktivitet, som alle kan være med på. Måske er du også blevet fanget af sporten og vil gerne vide mere om det. Måske har du aldrig prøvet det før, men vil gerne prøve det. Det er en aktivitet for dem, der aldrig har prøvet det før og for dem, der har prøvet det mange gange. Det er nemt rimelig hurtigt at kunne stå på boardet og padle af sted, hvorfor de fleste hurtigt synes, det er sjovt. 

Her kan du få svar på nogle af dine spørgsmål om paddleboard. Vi har fundet de mest stillede spørgsmål. 

Hvad koster et paddleboard?

Et paddleboard koster mellem 2000-12.000 kroner. Hvis du er nybegynder, kan du sagtens købe et billigere et af slagsen – dog pas på ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Det skal være en hvis kvalitet for at kunne holde i noget tid. Hvis du er erfaren og gerne vil have et specialiseret board, skal du op og betale et højere beløb. 

Hvor kan man paddle i Danmark?

I Danmark kan du paddleboarde langs kysten. Heldigvis er der masser af kyst i Danmark, så der er mange muligheder. Hvis du er nybegynder, kan det være en god idé at starte i havnen eller en sø, hvor vandet er roligt. Det er dog ikke alle søer i Danmark, du må paddleboarde på. Hvis det er en privat sø, skal du tjekke med ejeren først. Skovsøer er ikke tilladt, men de fleste andre søer og vandløb burde være godkendt, men tjek altid inden du kaster dig ud i det. Find det billigste paddleboard her.

Hvordan vedligeholder man sit paddleboard?

Du vil selvfølgelig gerne passe på dit paddleboard, når du først har fået det. Sørg for at få det renset godt med ferskvand, efter du har brugt det. Det skal tørre helt, inden du sætter det til opbevaring.