Blog Detail

  • Home
  • Hvad kan jeg få ud af professionel massage?

Hvad kan jeg få ud af professionel massage?

Du vil ikke have megen tillid til de påståede fordele ved massage, hvis du kun har prøvet den form for wellnessmassage, der tilbydes som gæst på en spa-klinik eller et luksushotel. Målet med denne type massage er nemlig primært at fremme velvære og afslapning. Det er da også meget dejligt, men du vil ikke se nogen langsigtede fordele ved wellness massagen.

Det vil du i den grad, hvis du til gengæld vælger en mere fysisk og dybdegående massage type, eksempelvis fysiurgisk massage, bindevævsmassage eller sportsmassage. Efter den første behandling vil du helt sikkert kunne mærke en forskel. Du kan faktisk opleve fordele på lang sigt, hvis du vælger at lade den samme massør behandle dig i længere tid. Disse fordele kan hjælpe mod alt fra hovedpine til rygsmerter.

Dine led bliver mere fleksible, dine muskler bliver mindre spændte og dit bindevæv mere smidigt. Du bør ganske enkelt føle dig mindre træt på grund af den regelmæssige massage. Det vil også bevirke, at du lettere kommer til hægterne efter sport eller aktivitet og massagen vil hjælpe med at mindske smerter og spændinger i ryg, nakke og skuldre. Dit kredsløb vil også blive forbedret som følge af dette. Den fysiurgiske massage har også vist sig at hjælpe med at lindre symptomer, berolige nervesystemet og berolige patienter, der lider af stress.

Hvor finder jeg en dygtig massør i Lyngby?

Bor du i Lyngby området, kan du med fordel vælge en massør fra massageklinikken Saga Massage i Lyngby Behandlerhus. Massører hos Saga Massage er alle uddannede massører og har lang tids erfaring inden for deres felt. Du kan forvente større velvære, mere energi og overskud i dit daglige liv, hvis du vælger at få en Saga Massage behandler til at massere din krop regelmæssigt.

Du kan læse mere, og booke tid til massage, på sagamassage.dk