Blog Detail

  • Home
  • Sådan kommer du i gang med sugardating

Sådan kommer du i gang med sugardating

Har du overvejet om sugar dating er noget for dig? Måske leder du efter en sugarbaby at forkæle, eller er du på jagt efter en sød og rar sugardaddy, der har lyst til at spolere dig med nogle gaver? Sugar dating er en rigtig spændende verden inden for datinggamet, som også du kan blive en del af. Læs med her og find ud af, hvordan du kommer godt i gang. 

Hvad vil du gerne have ud af dit datingliv?

Sugar dating er en helt særlig dynamik, hvor ting som penge, gaver, rejser og oplevelser er en fast del af den relation, der er mellem sugardaddy og sugarbaby. Hvis du gerne vil have succes med sugar dating, så er det vigtigste at sætte forventninger til hinanden.

Når man dater under normale omstændigheder, er der ofte mange usagte ting, hints og ting der skal læses mellem linjerne, men den går altså ikke, når du sugardater. Her er det smartest at spille med åbne kort fra starten. Vær ærlig og direkte med dine forventninger og sæt tydelige grænser. Søger du for eksempel en sugardaddy, der kan give dig lommepenge?

Har du forventninger om dyre gaver eller måske endda rejser? Så sørg for at får det hele sagt før første date. Hvis du derimod selv er sugardaddy bør du altid åbenlyst fortælle om dine egne forvetninger samt, hvad du kan tilbyde i form af ydelser. Man kommer altid længst med ærlighed, så sørg for der er rene linjer i jeres datingliv. 

Her møder du andre sugardatere

Selvom det faktisk vrimler med sugardatere i det danske byliv, så kan de være svære at møde på en organisk måde. Ofte kommer man ikke i de samme omgangskredse, som den sugardaddy eller sugarbaby, som man går og leder efter. Den nemmeste måde at møde andre sugardatere på er ved at bruge online mødesteder skræddersyet til sugar dating.

Datingapps for sugar dating er din vej til at komme i direkte kontakt med en rar og gavmild sugardaddy eller en yndig sød sugarbaby. Med online mødesteder har i også mulighed for at lære hinanden bedre at kende, italesætte forventninger og ønsker overfor hinanden. Det er også utrolig vigtigt altid at sætte tydelige grænser, så i begge kan få en behagelig og tryg relation.