Blog Detail

  • Home
  • Flere og flere danskere investerer i bolig i Sydspanien

Flere og flere danskere investerer i bolig i Sydspanien

Vi står meget muligt foran en ny finanskrise, økonomien er ustabil og renterne negative. Vi tøver med at sætte vores penge i aktier og andre ustabile investeringer, da risikoen lige nu er for høj, og tabet er for stort. 

Vi køber boliger og ejendomme i udlandet som aldrig før – simpelthen fordi det snart er det eneste tilbage, vi kan føle os sikre på vedbliver en god investering. 

Boligpriserne påvirkes af samfundsøkonomien, ja, men boligen står, og den bliver stående indtil markedet vender igen. 

Bolig i Sydspanien – en fornuftig investering 

Flere og flere danskere køber bolig i Sydspanien. Dette er dels en investering og en sikring af opsparingen, dels en indtjeningsmulighed og sidst, men ikke mindst, et tiltag for at bosætte sig udenlands. 

Sydspanien er et særdeles populært område, og det er med rigtig god grund. Spanien er kendt for sit gode vejr, sine smukke omgivelser, lækre strande og gode madvarer. Lokalsamfundet i Sydspanien er venligt og varmt, og det er et imødekommende folk, der modtaget os som tilflyttere. 

Fordi Sydspanien er så populært et område, så er et boligkøb i denne del af verden et god bud på en sikker og sund investering. 

Hel- eller halvårsbolig, udlejning eller feriebolig – valget er dit

Der er mange muligheder for at gøre et boligkøb i Spanien til en god investering. Vi kan udleje boligen til feriefolk, vi kan udleje halvårligt, eller vi kan købe billigt, sætte i stand og sælge for mere. Det er absolut tiden værd at undersøge markedet. 

Det er i dag helt normalt at købe bolig på tværs af landegrænser, og processen er simpel og lige til. Der findes et stort udvalg af rådgivere og fagfolk, der har specialiseret sig i at give dig den bedste og mest bekymringsfrie bolighandel i andet land. 

Hvad end du ønsker at nyde den næste periode af dit liv i sydens sol og smukke natur, eller du søger at sætte dine penge i en bolig, der er let at leje ud, så er boligmarkedet i Sydspanien et kig værd.