Blog Detail

  • Home
  • Fest som gæst

Fest som gæst

Fest er en herlig ting, så hvis du får en indbydelse, skal du da endelig slå til og glæde dig til dagen kommer, uanset hvad anledningen er. Barnedåb, fødselsdage, julefrokost, konfirmation, bryllup og så videre og så videre. Alle har festerne et eget særpræg, men festen, den sociale sammenkomst, er fællesnævner, så yes, det gælder bare om at komme og bidrage med godt humør.

 

Festen som en social begivenhed.

Hektiske tider med arbejde, arbejde, arbejde, mand og kone og børn og børnebørn og jeg ved ikke hvad, levner ikke meget fritid til at besøge mostre og onkler og fjerne tanter, for der skal osse trænes i fitnesscenteret, nås cafébesøg med veninderne, shoppes og jeg ved ikke hvad igen. Der er så meget man skal og alle de andre klarer det hele, tror vi nok, så som sagt kniber det med at besøge mostre og onkler og fjerne tanter. Her er det så, festerne kommer ind som en herlig ting, det er jo en gave nærmest. En fest, hvor det meste af familien dukker op og nogle andre sjove mennesker måske. Det bliver hyggeligt at se og snakke med dem alle, det bliver sjovt at blive opdateret på alles eskapader og fuldstændig luksuriøst at blive forkælet med lækker mad og vino eller vand.

 

Hvad skal gæsten have med til festen?

Det vigtigste du som gæst kan have med til fest er selvfølgelig et højt humør og en positiv attitude. Hvis du vil bidrage yderligere til den gode fest, så medbring en personlig festsang og kan du ikke skrive den selv, så gå ind og se på dette website:

festsangetaler.dk   ja, alle kneb er jo tilladt, så selvfølgelig kan man få en anden til at skrive en sang for sig, det bliver den sikkert bare bedre af. Det er en uventet ekstra gave, du så medbringer og det giver altid kegler. Der er så meget andet, du kan finde på, så alt efter anledning skal du bare give den gas. Go´ Fest!