Blog Detail

  • Home
  • Det bedste badehåndklæde til strandturen

Det bedste badehåndklæde til strandturen

Om sommeren tager vi på stranden herhjemme og om vinteren rejser vi syd på for at tage på stranden. Fælles for de to strandbesøg er at du skal bruge et godt badehåndklæde der egner sig til flere badeture i vandet og kan klare at blive udsat for naturen. her finder du inspiration til valg af gode strandhåndklæder.

Gode håndklæder til stranden

Når man skal finde et godt håndklæde til stranden er det bedst at se på typen af håndklæde og materialet. Her er nogle af de bedste håndklæder til stranden:

  • Hammam håndklæder
  • Mikrofiber håndklæder
  • Hurtigtørrende håndklæder

Det er altså de bedste håndklæder du kan vælge til strandturen. Et hamam håndklæde, som du finder på hammamhåndklæder.dk er særligt godt fordi det har en god sugeevne, er stort og let, men kan også holde til at blive udsat for salt og sand. Mikrofiber håndklæder er gode fordi de er små og lette, samt tørrer hurtigt. På samme måde er hurtigtørrende håndklæder gode fordi de også tørre hurtigt, men fås i lidt større størrelser der stadig er utroligt lette og fylde lidt sammenlignet med klassiske badehåndklæder.

Brug også strandhåndklædet ved poolen

Strandhådnklædet egner sig til badning, hvad end det er i havet, en sø el. i poolen. De er gode til alle disse formål da de generelt er meget store og har en god sugeevne, hvilket er vigtigt når man igen og igen hopper i vandet og skal op og tørre.

De fleste håndklæder lavet til strand og pool har en størrelse på 180×200 cm eller større og på den måde er det let at gennemskue hvad der er et “rigtigt” strandhåndklæde.

Min personlige favorit at anvende som strandhåndklæde er hamam håndklæder da de er super absorberende og meget behagelige i forhold til mikrofiber og hurtigtørrende håndklæde, som til gengæld fylder mindre. Hamam håndklæder tørrer også hurtigere end almindelige håndklæder og så er de dejligt store. Du kan faktisk også få hamam strandtæpper der er endnu større og tykkere, som også kan erstatte håndklædet.