Blog Detail

  • Home
  • Book fibernet til din bolig i dag

Book fibernet til din bolig i dag

Er du træt af alt for langsomt internet, og vil du gerne snart få gjort noget ved det, kan det være, at du skal overveje at få installeret fibernet i din bolig i stedet for.

 

Find meget mere info om hurtigt internet her.

 

Fibernet er klart den hurtigste forbindelse, du kan få i din bolig nu om dage, og mange tusinde danskere har allerede fået det lagt ind i deres hjem. Måske er det ved at være på tide for dig også?

Meget hurtigere end ADSL

Vi har i mange år været vant til at have ADSL i vores huse. Og det har som sådan også virket fint. Men det har ikke rigtig kunne hamle om med den hastighed, vi nu kan se komme med fibernet.

 

Mange danske hjem er stadig udstyret med en forbindelse på 5, 10 eller 20 mbit/s, men med fiber kan det lade sig gøre at få over 1 gbit/s, hvilket er en enorm forskel.

 

Så hvis du er træt af at leve i fortiden, hvad angår dit internet, er det bare med at få oprettet et abonnement på fiber i dag.

Ikke dyrt at komme på fibernet

Og du skal ikke være bange for, at det kommer til at koste mange penge at komme på fibernet. Faktisk kan du være heldig, at du kan få oprettelsen for 0 kroner, hvis du opretter dig det rette sted. Så bliver det hele installeret gratis for dig.

 

På den måde skal du bare betale det månedlige abonnement, som ikke vil være meget mere, end hvad du er vant til at give for din nuværende løsning. Det er utroligt let at komme i gang med, og du kan altid stille dine spørgsmål til din kommende udbyder, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Perfekt til en stor husstand

Ligesom det er vigtigt for en stor familie at have et stort hus eller en stor bil, hvor der er plads til alle, er det også vigtigt med nok internet, så I ikke kommer til at generere hinanden, når der streames, games osv.

 

Har du i øvrigt tænkt på ny bil til familien, kan du finde mange flere biloplysninger lige her.

 

Så se at få det gamle internet afmeldt og opret dig hos en fibernetudbyder i dag, så du også kan få flere hundrede mbit/s eller endda over 1000 mbit/s.