Vores hyggelige juletradition

Nu har jeg 3 år i træk brugt en dejlig eftermiddag i december måned hos Creative Space hyggelige lokaler, sammen med mine børn, hvor vi har malet på krus, vaser og figurer. Det er gået hen og blevet en juletradition, selvom det ikke nødvendigvis behøver kun at være det, da det er en rigtig hyggelig kreativ stund at tilbringe med sine børn, veninder eller hele familien når man skal være sammen på en nærværende måde.

Jeg elsker konceptet, for uanset om man er god til at male eller ej, så kan man sætte et personligt præg på en lille fin ting, som enten man selv kan beholde og pynte med derhjemme, eller som man kan give i gave til en man holder af. Jeg fik sidste år en stor rund the kop som Sean malede hvor han har skrevet mor på, den bruger jeg næsten dagligt, og jeg elsker den kop, kun fordi den kommer fra ham. Et dejligt minde og et sødt stykke kunst fra min elskede store dreng. Jeg håber jeg stadig har den kop når jeg blir gammel:)

Der er så mange fine keramik figurer, vaser, fade, kopper og krus at vælge imellem, og alle farver, mønstre og skabeloner som man kan forestille sig. Så hvis ikke selv man kan finde sit kreative frem, kommer det alligevel til udtryk. Man får lyst til at skabe, være kreativ og hygge med det, uanset alder og køn... og jeg oplever at kunne gå helt i selvsving og nørde med det.

Når man har malet sit keramik, afleverer man det til det søde personale og så bliver det brændt så farven kommer frem -så det holder - og det tåler nemlig også en tur i opvaskemaskinen:) ja ja lille detalje, men vigtig når man bruger sin kop hele tiden...

Det er den perfekte jule eller fødselsdagsgave fra børnene til bedsteforældrene... mest af alt er det bare et besøg værd, for man har virkelig en hyggelig tid hos Creative Space..

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram saselinesInstagram saselinesInstagram saselinesInstagram saselinesInstagram saselines