Vitamin boosteren Zentabox

sponsoreret

Jeg er gået all in på at tage sommeren med ind i efteråret og forbereder min krop og mit sind max til det for tiden. Det er jo så dejligt at være kommet hjem fra Barcelona, men lad os være ærlige og sige at en sommer i Barcelona ikke kan sammenlignes med en sommer i Danmark. Solen gør det meget for mig. Den holder mit humør højt, tilføre min krop masser af D-vitamin, og holder nærmest sindet fri fra mørke vinterdepressioner. Jeg er jo også født noget tættere på ækvator, så der er ikke noget at sige til at jeg fysisk kan mærke at jeg har brug for solens helende energi. Måske er det også derfor jeg har sådan en stor udlængsel og rejselyst hele tiden…. Nå nej, vent - det bunder vist i noget andet…:-)

Så måske kender du det, med at have de bedste intentioner, og samler alt din viden om hvad kroppen har brug for afimmunforsvars boost for at komme helskindet igennem en vinter. Så du tager måske et ingefærshoot om morgenen, det sku være så sundt, så tager du lidt kalk, da overgangsalderen luger lige rundt om hjørnet. Du har forresten også læst noget med noget B9, hvis man ikke spiser kød mere, og hvad er det nu dosisen er? Og der var et andet godt råd, og et kosttilskud der kan det hele som jeg, nå det har jeg glemt…

Jeg laver lidt sjov, og stiller det hele på spidsen. Det kan nemlig være noget af en jungle at finde rundt i hvilke kosttilskud der er de rigtige at tage for netop dig. På zentabox.dk kan du tage en gratis sundhedstest, og se hvilke vitaminer du mangler. Zentabox skræddersyer en box til dig baseret på spørgsmål omkring din kost træning og fysik. Alle tilskuddene er formuleret af @zentabox og er allergenefri, glutenfri, laktosefri, GMO fri, og GMP certificeret. Produceret i Norden, og pakket i Danmark, og lavet af naturlige råvarer.

Når man har taget testen får man en lille pakke ind af døren, hvor man kan fiske en pose ud hver dag. På posen står mit navn, og indeholder de kosttilskud af vitaminer og mineraler der passer specifikt til mig, og Wuhuw… så er jeg videre til dagens andre gøremål. Jeg mener - hvor brugervenligt og nemt er det lige? Jeg behøver ikke selv at huske alle de gode råd, Zentabox justerer endda på indholdet når vi når længere hen i vintermånederne, det er smart…:-)

DU kan også tage en test, og få din første Zentabox for 149 kr. og samtidig få gratis D-vitamin med resten af året, hvis du tilmelder dig inden 1. oktober.

Tjek det ud her på Zentabox

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Related posts

Instagram saselinesInstagram saselinesInstagram saselinesInstagram saselinesInstagram saselines