Vind Lærerige og sjove spil

SPONSORERET

Vi spiller stadig en hel masse herhjemme. Det er så fedt at brætspillet har fået en chance herhjemme og er blevet skiftet ud med tablets. OG det bedste af det hele er at Sean virkelig går op i det. De her dage er yndlings spillet 'Børne Alfabetet'. Spillet har to varianter. Både til børn der endnu ikke kan læse, og til børn som allerede kan, men som er godt igang med at lære at stave. Spillet er en staveleg, så det både er sjovt og læringsmæssigt så fedt til børn!

Det går ud på at man skal danne egne ord ved hjælp af bogstavbrikkerne. Og der kommer nogle gange lidt ret sjove ord ud af det. Nogle gange ord, som måske ikke helt rigtig eksistere, haha. Ordene skal lægges vandret eller lodret på felterne på spillepladen. Efterhånden som spillepladen dækkes af bogstavbrikker, gælder det om at udnytte allerede eksisterende ord i nye pointgivende kombinationer, og det er her det godt kan blive lidt udfordrende - men god indlæring på en legende og sjov måde. Den der får flest point vinder spillet.


Det andet yndlingspil for tiden er REJSEN. Spillet er igen både sjovt men også lærerigt for børn. Det spændende fordi man lærer mere om Danmark, og får placeret hvor de forskellige byer er på kortet. Man skal i spillet både rejse med fly, bil, tog, båd og cykel gennem Danmark, og planlægge turen ved hjælp af færdselskortene og rejseruterne. Man skal vælge den hurtigste rute, og smarteste vej til næste by. Det lyder måske lige kompliceret, men det er det slet slet ikke, og børn ned til 5 år kan spille med. Sean kan spille det med vennerne, og der kommer nogle gode historier ud af det, fordi alle har selvfølgelig en historie og noget familie spredt rundt omkring i landet. Så kigger de også efter hvor de har været på sommerferie hver især eller hvor f.eks legoland og lalandia ligger;) Det er så fint et spil, og jeg nyder at spille det med Sean og hans venner <3

Det har virkelig været en fornøjelse at spille langt mere end vi normalt plejer her i hjemmet. Men det er også fordi at vi måske tidligere ikke har haft et ligeså godt udvalg, som vi har fået nu. Spillene er 'up to date' og virkelig tænkt ned til mindste detalje til de kære børn. Vi får grint os igennem hver aften efter aftensmaden og det er virkelig en dejlig ting at gøre sammen som familien. Selvom vores lille udfordring med ALGA spil er ved at tage sin ende, så har det slet ikke været en udfordring, og jeg tror vi kommer til at fortsætte med at spille hele vinteren igennem.

Du har stadig mulighed for at deltage i konkurrencen om at vinde alle de her fede spil til din familie derhjemme, du skal bare klikke her for at deltage - og skriv nederst i kommentar feltet : )


Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram saselinesInstagram saselinesInstagram saselinesInstagram saselinesInstagram saselines