Vind GHD rejsesæt + Mine 'Travel Beauty Essentials'

Kimono & Taske Unmade / Sort undertrøje Zara // Shorts Saint Tropez /Sko Ilse Jacobsen / Bælte Rabens Saloner

Hvis ikke man down-sizer på rejsen, så kan man få fragtet alt for meget med på en rejse. Men jeg vil heller ikke stå og slet ikke have de produkter som jeg godt gad bruge, En ting er alle ansigtsprodukterne, men så er der kropsprodukter. Der er alle basis produkterne: rense og fugte, men så er der også exfoliator, som bare er sindsygt godt at bruge når man skal ligge i solen, så huden tager bedre imod. Der er aftersun, for at pleje den efter huden har haft været i solen i mange timer. Så er der hair-care, og der kan man også få til at beskytte håret i solen, efter solen, og når man skal ud og spise om aftenen, og gerne vil sætte håret....

De fine toilet tasker er fra det danske mærke Underprotection

Lille rejsesæt fra Nimue . Der er både en exfoliater til ansigtet, som kan bruges inden man skal solbade. En god SPF 40 til ansigtet, og en must have: Aftersun

De lækreste produkter fra det franske mærke FILORGA , her er der både en serum, ansigtscreme, øjencreme og rensevask til ansigtet. Perfekt størrelse til 14 dages ferie. Jeg er allerede ret vild med de her produkter.

Musthaves til en lang sol ferie: Before Sun, Sunscreen & Aftersun fra Yves Rocher.

Jeg har lige fået denne skønne Beach Bag Tote fra et mærke som hedder MISCHA . Jeg elsker at de har personalized den med mine initialer SS. De har de fineste tasker, og kan købs online her

Wella har lavet denne serie EIMI som er ret god - og praktisk - til at få sat håret på turen. Igen den perfekte størrelse, man har lige nok til det man skal bruge på ferien, så de kan smides ud bagefter og man slipper for at fragte en halv tom ( eller 5) emballager retur ;)

Lidt mere hår produkter, her en Argan moisturizer Elixir fra Balmain , Den bruger jeg dagligt hjemme i DK, og er total uundværlig. En hårolie fra SP Luxe Oil til at give det xtra nødvendig pleje i solen. Og sidst men ikke mindst en hårmaske fra Wella , som jeg bruger 1-2 gange på turen. Dengiver rigtig godt når man sover med den i håret.

På alle hoteller findes der shampoo og conditioner, så det er ikke en nødvendighed at tage sit eget med, i know, jeg plejer heller ikke altid at høre det, men......, hvor mange har ikke prøvet at bruge noget shampoo, som simpelthen gør håret så tørt, hovedbunden begynder at kløe og håret spiller bare ikke..., nå men det har jeg. Og når nu jeg medbringer egen shampoo, så kan det ligeså godt være med omtanke på alt den sol som håret pludselig er udsat for.

Sidst men ikke mindst: mit alt for lækre rejsesæt: en hårtørre og glattejern fra GHD. Det er bare fedt at have med på rejsen - et mini sæt i ini størrelse - åh i love it, så jeg lige kan sætte håret, hvis og når jeg føler for det... Jeg har været så heldig at få lov til at udlodde et rejsesæt til en heldig læser her på bloggen..

KONKURRENCE

I det nye rejsesæt får du en prisvindende ghd platinum styler og en ghd flight travel hairdryer. Begge dele passer perfekt til håndbagagen! Lige meget hvor din destination er, kan du altid skabe et lækkert look - selv når du er på farten. Begge stylingredskaber giver dig en ’good hair day, every day’. De er lette i vægt, fylder ikke meget og er med universalspænding.

Travel hairdryer vejer kun 400 gram, kan foldes sammen så den fylder så lidt som muligt. Selvom den er lille, yder den maksimal kraft! Designet i sort med et smukt

Få inspiration til ferie looks på ghd's blog her


Rejesættet kan blive dit hvis du er heldig, og deltager i konkurrencen ved at skrive i kommentarfeltet:

Hvor drømmer du om at rejse til næste gang?


Synes godt om

Kommentarer

Sarah Holsmose
Sarah Holsmose,
Cap Verde
Heidi Vib
Heidi Vib,
RIO - min næste drømmerejse
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram saselinesInstagram saselinesInstagram saselinesInstagram saselinesInstagram saselines