THI THAO! Shop og støt en vigtig sag... win/win

For en lille måneds tid siden blev jeg ringet op af en kvinde, som ville have mig til at hjælpe hende med noget, som stod hende meget nær. Hun spurgte om jeg ville stille op som ambassadør for et projekt som skulle hjælpe flygtninge. Jeg behøvede ikke tænke mig om to gange og projektet fik selvfølgelig min fulde opbakning.

Spyttemanden - I ved ham, der stod på broen og spyttede ned på flygtningene da de blev lukket ind i DK - vækkede stærke følelser, frustrationer i hende.

Kvinden hedder Vi Hyttel, og da hun var kun 4 år gammel, besluttede hendes mor, at Vi alene, uden anden familie, skulle flygte fra Vietnam. Hun endte i Danmark. Og nu har den aktuelle flygtningesituation rippet op i minderne hos hende, for selvom der er gået så mange år og hun for længst er dybt forankret i Danmark, så har hun aldrig fået svar på alle de spørgsmål, som hun har gået tumlet med gennem årene. Èn ting ved hun dog, hun ved lige præcis hvor frygtelig meget, mange af flygtningene går igennem. Vi har et stort behov for at hjælpe nogle af de små børn, som ligesom hun selv måtte dengang, lige nu kæmper sig vej alene op igennem Europa - og for hvem nutiden er utryg og ensom og fremtiden usikker. Vi er så påvirket af den store flygtningestrøm, at selvom der indtil videre ingen fortjeneste er i hendes nytopstartede firma, så vil hun investere endnu mere i nu, at lade netop hendes firma være katalysator for hendes forsøg på at hjælpe i disse tider, hvor verden har så meget brug for kærlighed og indbyrdes medmenneskelighed. Tårerne triller ned ad hendes kinder, når hun beretter sin historie, og selvom det måske ikke er mange penge hun kan rejse gennem dette projekt, så er det så ultra vigtigt for hende, ikke bare, at gøre ingenting. Og hvis det måske bare kan hjælpe det ene barn til en bedre skæbne, så er det for hende, belønning nok for alt det arbejde hun hnar lagt i, at at stable dette projekt på benene.

Vi Hyttel, er designeren bag et nyere tøjmærke i Danmark, Thi Thao, som laver nogle rigtig fine klassiske designs. Tøjet er smukt, tidsløst og sidder utrolig lækkert - skønne pasformer, der tager højde for kvindens krop. Det er tøj til kvinder - eller unge piger med former ;) Hun har med dette charity projekt, valgt at donere 100 stykker designertøj, hvor overskuddet går ubeskåret til flygtningebørn. Og det var vi en håndfuld kvinder, der rigtig gerne ville bakke op om.

Derudover vil der være auktioner på Thi Thao's hjemmeside – én ny auktion hver uge – hvor overskuddet også går til børn på flugt. Overskuddet fra projektet deles mellem Dansk Flygtningehjælp, Red barnet, BørneFonden & UNICEF

Anne Sofie Espersen i Coat dress, vest & Thi Thao pants. Er vild med det her sæt! Og hun bærer det godt!

Altid strålende Ellen Hillingsø i TT Coat dress

Søde Cecilie Hother i Lace Shirt & Thi Thao pants

Elisa Lykke i den smukkeste farve blå jumpsuit

Seje Sofie Gråbøl i Beige Lace shirt & Thi Thao pants

Og jeg bærer en smuk 'Wrap dress' short version i hvid fra Thi Thao

(Photographer Elona Sjøgren. All rights reserved)

Projektet løber fra tirsdag d. 17. november og året ud. Du kan være med til at støtte sagen ved at købe de styles som vi bærer ovenfor på billederne.

Sådan fungerer det:

  • Thi Thao kan man fra tirsdag 17/11 se hvilke styles, der indgår i projektet og købe disse
  • Tøjet sælges til normal pris. Eneste forskel er at overskuddet går til nødhjælpsarbejdet
  • Hver uge året ud vil der være et nyt outfit til auktion. Det er outfits, som projektets ambassadører har på

Fra gårsdagens presse event på KarmaSushi. Anne Sofie, mig, Cecilie, Elisa og designer Vi Hyttel forrest[/caption]

Af Saseline

Synes godt om

Kommentarer