Blog Detail

  • Home
  • Spar penge på de rigtige vinterdæk og få flere penge til tøj og sko

Spar penge på de rigtige vinterdæk og få flere penge til tøj og sko

Er du kvinde og har en bil, så er udgifter til den altid pænt irriterende!

For en kvinde er det ikke en fed udgift at skulle skifte dæk på sin bil. De penge kunne have været brugt meget bedre. Der er tusinder af andre ting du hellere vil købe end alufælge og dæk til bilen. Det er nok alt i alt en kvindeting, en mænd aldrig kommer til at forstå. De pumper med et smil på læben tusinder af kroner i deres kære bil. 

Når det kommer til det at købe en bil, så er det ok at bruge penge på at få en fed lille vogn, du bare ser pivsmart ud i. Men det at skulle til at købe ekstra ting til den og sætte nye dæk og alt det der pjat, det er bare en øv udgift. Så hvad skal man gøre for at spare så mange penge som muligt. 

Helt uden dæk kommer man heller ikke nogen steder, men det at skulle købe hele 2 sæt og bøvle med at få dem skiftet, det er da en nedtur. Der findes heldigvis en løsning. Der findes nemlig nogle dæk du kan køre med hele året rundt. Det betyder at du kun skal købe 1 sæt hjul og at de ikke skal skiftes. Det er musik i ørerne, for så er der flere penge at købe kjole, sko, frækt lingeri, sexlegetøj og spaophold for. 

Hvilke dæk og hjul skal du så købe.

De fælge du allerede har på bilen skal blot genbruges. Ergo ikke noget med at købe nye. Når du så skal skifte dæk, så kan du købe den model der hedder helårsdæk. Det er et dæk du kan køre med hele året. Det klarer både sommer og vinter, så du slipper for at skulle betale en mekaniker for at skifte dem og opmagasinere dem til næste år. Penge sparet er penge du kan shoppe for.