Blog Detail

  • Home
  • Skil dig ud fra mængden

Skil dig ud fra mængden

Vil du gerne skille dig lidt ud fra mængden og tiltrække opmærksomhed i det offentlige rum? Hvis du bare følger moden, ender du med at ligne alle andre, så hvis du virkelig gerne vil skille dig ud, bør du bruge din personlighed til at udtrykke dig selv. Det kan selvfølgelig være svært, så derfor har vi samlet nogle tips til, hvad du kan fokusere på.

Find en markant og vovet duft

Duften betyder rigtig meget i forhold til, hvordan vi opfatter andre mennesker. Den menneskelige lugtesans er nemlig meget fintfølende, og den har en direkte kontakt til vores hukommelse. Det betyder at en særlig duft kan få os til at huske på en bestemt situation eller en bestemt person. Duften af julebag kan f.eks. få os til at tænke tilbage på vores barndom. Din duft har altså stor betydning for den oplevelse, du giver andre af dig selv. Det kan derfor være en god idé at bruge lidt tid på at finde den helt rette duft. Du bør her gå efter en duft med markante kontraster, som skiller sig ud fra de populære parfumer på markedet.

Brug farver

Duften taler til næsen – og farver taler til øjet. Stærke farver er med til at tiltrække opmærksomhed. Hvis du gerne vil skille dig ud, skal du altså droppe de farveløse outfits og i stedet fylde din garderobe med farverige elementer. Du kan bruge farver på flere forskellige måder. Du kan f.eks. holde dit outfit relativt stilrent og så tilføje et farvestrålende element som et statement piece eller du kan iføre dig et outfit udelukkende i én farve. Det er sådan set lige meget, hvilke farver du vælger, så længe, der er tale om stærke farver, der samtidig passer til din hudtone.

Håndlavet tøj og smykker

Hvis du gerne vil have at din garderobe skal skille sig helt ud, så går det ikke at du handler i de samme butikker som alle andre. På den måde vil du nemlig gå i det samme tøj og med de samme smykker som alle andre. Vælg derfor i stedet butikker med håndlavet tøj og håndlavede smykker, som ikke er masseproduceret et eller andet sted i Kina. VI kan anbefale de skønne håndlavede smykker fra Hilbert KBH: https://hilbertkbh.dk/shop/haandlavede-smykker/