Blog Detail

  • Home
  • Plant træer i haven til de næste generationer

Plant træer i haven til de næste generationer

Når du skal i gang med at plante ting i din have, er det vigtigt at tænke på, at det gerne må tage lang tid om at blomstre. For har du de næste generationer for øje, kan du med ro i sindet nemt plante træer og andre ting, der er mange år om at komme op i fuld størrelse.

 

Selvom du ikke får haven fyldt med træer om få år, kan dine børn og børnebørn få enormt glæde af det, du planter i dag.

 

Se et stort udvalg af bl.a. kirsebærtræer her.

Børn og børnebørn kan få glæde af de træer du planter nu

Hvis du bor et sted, der skal være i familiens eje i de næste mange generationer, er der ingen tvivl om, at det giver god mening at tænke langsigtet, når du skal finde ud af, hvad du gerne vil plante i din have.

 

Og selvom det så engang ender med, at det er en anden familie, der flytter ind, kan de træer, du har plantet, jo stadig være til gavn for den familie.

Din have skal holde i mange år

Mange mennesker vælger ofte at bevare store dele af den oprindelige have, når de flytter ind et nyt sted. Derfor er der nok også mange, der vil sætte pris på de ting, du planter i din have nu og her, når de engang om mange år måske køber din grund.

 

Derfor er det også en rigtig god idé ikke at lave for mange kortsigtede løsninger, men i stedet tænke på den lange bane. Du skal jo forhåbentlig også selv nyde din have om 10, 20 og 30 år. Dermed ikke sagt, at du ikke kan lave ændringer på din have løbende, når du får lyst til det, men du vil blive glad for at have plantet træer nu og her, når vi kommer mange år ud i fremtiden.

Køb træer og hække direkte online

Har du fået mod på at plante træer og hække her og nu, kan du altid vælge at købe det, du mangler, på nettet. Det er klart den nemmeste måde at få fat i de ting, du gerne vil plante i din have.

 

Du kan bl.a. finde masser af færdighække her, som du kan købe direkte hjem til, og som du bare kan plante, som de er. Det er meget nemt, og du får det hele leveret til døren.