Om at bygge en baby - Mor husk byggestenene

 

Det at lave et barn er ikke bare lige, og derfor ønsker jeg inderligt at komme ud med budskabet om at opbygge mor!

 

Den smukkeste gave

Noget af det fineste vi mennesker kan, er at give liv - og skabe et velskabt barn.

Egentlig er det et helt egoistisk træk, at vi vælger at få børn - hvis vi ser på det med urtids-øjne. Kropsligt er det en udrensning for kvinden, som er med til at gøre, at hun kan leve længere end manden. Vi sikrer desuden vores arts overlevelse, og vi sørger for, at vores genetik kan leve videre. Vi søger for, at der er nogen til at tage sig af os, når vi bliver gamle, og vi skaber et barn, vi kan spejle os i.

 

Når moderen bliver gravid, er det altafgørende, at hendes krops depoter er fyldt op, og at hun har plus på kontoen. Kroppen vil gøre sit for, at baby ikke mangler noget, og derfor tager baby, hvad baby har brug for. Dette betyder altså, at efter fødsel og amning står der en mor tilbage med tømte depoter. Dette kan ske allerede før baby er født, hvis ikke vi er opmærksom på det. Det er f.eks. en af grundene til, at mange kvinder bliver syge efter en fødsel, både med stress, hormonproblemer, diabetes og desværre også cancer..

 

Når vi skaber et barn, så arver barnet vores genetik. Det betyder, at vi på en eller anden måde sikrer vores overlevelse i flokken. Problemet er bare, at vores genetik ikke altid er lige god!

 

Det, jeg synes er noget at det smukkeste ved mit arbejde, er, når jeg får par i behandling, der ønsker at tage ansvar for deres fremtidige barn. Jeg mener nemlig, at vi skal gøre vores kroppe klar til at lave en baby, simpelthen for at give baby det bedste af det bedste, og sikre en så gnidningsfri graviditet som muligt.

 

I min verden er dette et job både for mor og far, da det er deres gener, der videre gives!

 

Det er top vigtigt at optimere kroppen inden graviditeten, altså at give kroppen det den har behov for. Det er nemlig sådan, at vi kan arve kropsligeskavanker eller mangler gennem genetikken, og vi derved bliver disponeret til visse livsstilsygdomme gennem genetikken. Disse mangler og gener giver både mor og far videre til barnet, hvis de ikke formår at tage ansvar inden!

 

Genetikken kan vi desværre ikke gøre så meget ved, men vi kan tage ansvar for de problematikker, der kan ligge i vores DNA, nemlig ved ikke at udløse disse livsstilsygdomme, såsom diabetes, cancer, blodpropper mv.

 

Derfor anbefaler jeg BÅDE mor og far, at tage en 6 måneders udrensning og opbyggelses periode, hvor de optimerer deres krop. Manden kan opleve, at hans sædkvalitet forbedres, og kvinden får større chancer for at blive gravid. Begges sexlyst og hormonsystem boostes, og de får meget mere energi og overskud.

 

Hvordan opbygger man kroppen inden graviditet?

Det er vigtigt, at du begynder at kigge på de problematikker, du sidder med lige nu. Egentlig er det vigtigt, fordi det er noget, du kan give videre, og hvis du allerede nu kan tage ansvar, hvorfor så ikke gøre det?

 

Lad os formindske generne!

 

Det er afgørende, at begge forældre sætter en udrensning igang. Toxiner/affaldsstoffer i kroppen er virkelig det, som laver allermest rod i vores system! Affaldsstoffer er syre for kroppen, og som du sikkert ved, giver for meget syre voldsomme sygdomme i sidste ende. Derfor er udrensning vigtig - både for at graviditeten løber så uproblematisk som muligt, og så barnet ikke ‘arver’ dine affaldsstoffer.

 

Sæt udrensning i gang (simpelt): Husk, det er altid bedst at gøre noget, end at gøre intet! Vælg evt. et par punkter og start med dem!

 • Start jeres dag med et stor glas vand med en (halv) presset økologisk citron i.
 • Undgå så vidt muligt korn, mælkeprodukter, svin, sukker og kartofler.
 • Få masser af gode olier i form af hørfrø olie, omega-3 og fisk (gerne 3-6 spsk hørfrø og 3 gr. omega-3 dagligt).
 • Få masser af grøntsager dagligt, gerne over 1 kilo (husk, du også kan juice).
 • Sørg for at drikke over 2 liter vand om dagen .
 • Chlorella og spirulina er fantastiske alger, som indeholder fantastiske spormineraler, antioxidanter mv. Få gerne 1-2 gr. dagligt til at booste din tarm og udrensning.
 • L-glutamine er en super aminosyrer, der har den effekt, at den beroliger nervesystemet, opbygger muskler, nul-starter kroppen (basisk effekt) og opbygger vores tarm - den kan enddatage sukkercravings. Køb den her: https://www.vitanetshop.com/da/currame-glutamine.html (brug rabatkoden: currame og spar penge).
 • Milk thistle og turmeric (gurkemege) er også udrensende og kan være skønt at tage et par måneder med om å
Ønsker du ideer til mad, så download vores gratis e-bog her: http://www.currame.com/produkter/gratis-e-bog/ Den er fyldt med masser af gode opskrifter med mad, som udrenser din krop og ikke belaster den.

 

Den letteste måde at udrense på er klart at investere i en 3-6 måneders homøopatisk ampulkur. Homøopati er biologisk medicin - altså noget din krop genkender. Derigennem kan jeg understøtte din udrensning, booste dit hormonsystem, og gå ind og støtte der, hvor du oplever ubalancer i kroppen. Køb den her: http://www.currame.com/produkter/homoeopati/

 

Opbyggelse af kroppen!

Som beskrevet ovenfor kan vi altså ‘arve’ ubalancer fra mor og far. De kan opstå i kroppen via oplevelser igennem livet eller f.eks. efter en graviditet. Jeg ser derfor ubalancer, som for eksempel træthed, tristhed, kulde, sygdom osv., som et mangel i kroppen. Din krop prøver at kommunikere med dig, men du har ikke lært at oversætte - endnu. Den har måske prøvet i mange år at råbe højt, men du har ikke forstået den. Derfor elsker jeg mine redskaber!

Ved hjælp af en organix test kan du teste din krop. Organix testen kan vise, hvad der ikke fungerer, hvorfor du oplever ubalance, hvad du skal gøre for at give kroppen den rette hjælp, og hvad der vil ske, hvis du ikke gør noget.

 

Ved at vælge at tage en test, kan du altså tage ansvar for dig selv og din familie, samt fremtidige børn, da du gennem svar fra testen ved, hvad du skal gøre, og derigennem opbygger din krop og ender med at stå så meget stærkere. Ønsker du at læse mere om organix testen, så læs her: http://www.currame.com/lab-test/organix-test/

 

Jeg anbefaler jer:

 

Inden graviditet:

Som mand er det vigtigt, at du får ekstra zink og også gerne B9.

Som kvinde skal du have ekstra B9 dagligt, gerne 800 mcg.

 

Jeg vil anbefale dig, når du er blevet gravid:

 • Tag en super vitamin pille med det hele i (der må dog ikke være jern i).
 • Få en masse omega 3 i form af hørfrø olie fra Nyborggard, og fra frisk fisk eller fra com, Nordic Naturals eller Pure Pharma.
 • L-Glutamin - Glutamin er fantastisk til opbyggelse af væv, og den beroliger dit nervesystem
 • C-vitamin - Fantastisk vidundermiddel, den er god for alt:)
 • D-vitamin -vigtig for mange fysiologiske funktioner i kroppen
 • E-vitamin - stærk antioxidant
 • Calsium - styrker knoglevæv og dit immunforsvar
 • Magnesium - styrkerknoglevæv og dit immunforsvar, god ved f.eks. læg kramper
 • B12 - lykke vitamin:)
 • B6 - god vedkvalme, og så styrker det dit immunsystem.
 • B9 (folic acid) minimum 400 mcg.Folinsyre et vigtigt B-vitamin, som har stor betydning for kroppens celledeling, og er vigtigt for dit barns vækst og udvikling, og modvirker samtidig tidlig abort, svangerskabsforgiftning og lav fødselsvæ
 • Jern, gerne viakrauterblut, spirulina og chlorella. Blodvolumen stiger i kroppen under graviditet, derfor har man ofte behov for jerntilskud, så de røde blodlegemer kan transportere ilt rundt i kroppen.
 • Zink - har stor betydning for vækst og udvikling under graviditeten
 

Ønsker du at tjekke dit mineral og toxin niveau hurtig og billig, kan jeg anbefale dig denne hår-test: http://www.currame.com/lab-test/haar-analyse/

 

Af Chloe Bjoerk

Find mig her:

https://www.instagram.com/chloebjoerk/

https://www.facebook.com/currame/

http://www.currame.com

Synes godt om

Kommentarer