Blog Detail

  • Home
  • Nye møbler? Her er 4 fordele ved at vælge bambus møbler 

Nye møbler? Her er 4 fordele ved at vælge bambus møbler 

Står du og mangler et nyt møbel i stuen, i soveværelset eller i et andet rum i din bolig? Eller er det måske hele hjemmet, som trænger til nye møbler, fordi du skal flytte, eller fordi du bare gerne vil opgradere de gamle for at følge med tiden? 

 

Så skal du kigge nærmere på bambus møbler, som måske nok er et utraditionelt valg i en dansk møbeltradition, men som ikke desto mindre kommer med rigtig mange fordele, når du vil indrette dit hjemme med smukke og funktionelle møbler i høj kvalitet. 

 

Du kan finde alt inden for bambus møbler hos Tine K Home, hvor du kan finde det møbel, der passer ind på lige netop den tomme plads, du skal have udfyldt. 

 

  1. Bambus er et slidstærkt materiale 

Den første gode grund til at vælge bambus møbler er, at bambus er et yderst slidstærkt materiale. Bambus er hårdt og modstandsdygtigt overfor hverdagens brug samt overfor stød og slag, og du vil derfor få et møbel, som vil holde i mange år, og som vil holde sig pæn hele vejen. 

 

Der er en grund til, at bambus bliver brugt til at bygge huse, stilladser og meget andet med i Østen, og det er den selvsamme stærke bambus, du kan bringe ind i dit hjem ved at købe bambus møbler. 

 

  1. Bambus skaber en varm og naturlig stemning 

Bambus er at naturligt materiale på højde med træsorter som eksempelvis eg, bøg og ask. Derfor er bambus møbler også 100 % naturlige møbler, og derfor vil møblerne give et flot og naturligt udtryk til dit hjem. 

 

Her vil den flotte farve og det varme udtryk skabe en hyggelig og afslappet stemning, hvor synet af det lyse og naturlige bambus straks vil få tankerne til at suse mod varmere himmelstrøg. 

 

  1. Bambus er moderne 

Bambus møbler er praktiske og funktionelle møbler, der kan bruges i hverdagen på højde med alle andre typer af møbler. Men bambus er faktisk også yderst moderne, og du finder mange muligheder for at købe ægte designperler i bambus. 

 

Moderne bambus møbler kan sagtens passe ind i dit moderne og stilrene hjem, og du kan nemt placere bambus møbler sammen med andre elementer i en anden stil, da det naturlige og lyse materiale er nemme at matche. 

 

  1. Bambus er et bæredygtigt materiale 

Hvis du går op i bæredygtighed og miljø, er bambus møbler det rette valg for dig. Bambus er som nævnt et naturligt materiale, og der er derfor ikke tilsat nogle farlige kemikalier eller lignende under skabelsen af bambus møbler. Med bambus møbler får du med andre ord ren bambus, som vil blive en sund del af din bolig. 

 

Men bambus er også en bæredygtig ressource sammenlignet med andre møbelmaterialer. Det skyldes, at bambus hurtigt gror tilbage, efter det er blevet fældet, og bambus er derfor en uudtømmelig ressource, der kan høstes fra samme sted år efter år – i modsætning til eksempelvis egetræ, der tager årtier at vokse sig modne til møbelbrug.