Blog Detail

  • Home
  • Nike Dunk | En eksklusiv sneaker som er særdeles unik

Nike Dunk | En eksklusiv sneaker som er særdeles unik

Alle burde eje et par unikke sneakers som kan fuldende deres outfits. Nike Dunk er en særdeles unik sneaker der kommer i både en low og high version. Sneakeren passer til alle outfits og kommer i en utrolig masse forskellige varianter. Dette er blot en af grundene til, at denne sko er så populær blandt folk over hele kloden og er udsolgt nærmest overalt på internettet. Du kan være heldig at finde den, men du skal være hurtig.

Historien om Nike Dunk Low i begyndelsen af ​​1980’erne ledte en ung mand ved navn Spike Lee efter et par sko, der ville få ham til at se godt ud, da han arbejdede på sin film “She’s Gotta Have It” med hiphop legenden Chuck D (der spillede hovedrollen som ham selv). Han ledte efter et par sorte atletiske sneakers, men han ønskede ikke at bruge pengene på de dyre sneakers, der var på markedet på det tidspunkt. Så han besluttede at skabe sin egen sko, der ville være mere behagelig og overkommelig end de populære sko, der var på markedet på det tidspunkt: Nike Dunk Low fra Spike Lee! Denne sneaker omtales også som Spike Lee “Dunk Low”. “Nike” i navnet kommer fra det faktum, at denne sko blev udgivet i løbet af det første år, hvor Nike udgav deres basketballsko under Nike-mærket i stedet for Converse, som de havde gjort tidligere; det var blot endnu et eksempel på, hvordan Nike forgrenede sig til andre produktlinjer, inklusive sko, tøj osv.

Dette er en sneaker som vil være super populær til sommer, og vi foreslår at man slår til hurtigst muligt, da priserne historisk set stiger på denne sneaker. Hvis de ældre modeller er lidt for dyre i forhold til det budget du har, foreslår vi at købe skoen lige når de kommer ud, da de helt klart er billigst ved udgivelsen.