Blog Detail

  • Home
  • Mit nye drømmejob fandt jeg sådan her

Mit nye drømmejob fandt jeg sådan her

Jeg er alene far til 2 børn og vi bor i en lille hyggelig lejlighed i indre by.

Min hverdag lyder på at jeg står op kl. 7 for at vække børnene og sende dem i skole, de skal have børstet tænder, vasket ansigt og alt andet der nu er nødvendigt for at de ser respektabelt ud.

Når børnene er sendt i skole, nyder jeg en morgenkaffe imens jeg sidder ved bordet og slapper lidt af inden jeg skal på arbejde.

Omkring klokken 9 går jeg i bad og efter badet hopper jeg i mit slips og går ned imod bilen og derfra på arbejde.

Så er jeg på arbejde kl. 10 og her spiser mig og mine kollegaer typisk morgenmad sammen, det er en god start på dagen.

Det gør også samarbejdet stærkere i firmaet at vi lige varmer op sammen om morgenen.

At vi lige giver hinanden nogle komplimenter og diskutere hvad der skal foregå idag, det stemmer bare og er det der fungerer for os.

Mit arbejde er vigtigt for mig især da jeg har mine børn at skulle passe på, jeg sætter det meget højt at jeg kan give dem mad på bordet og rent tøj på hverdag.

Mine børn spurgte mig forleden om jeg virkelig er glad for mit arbejde, hvor jeg undrede mig og troede at de ikke troede jeg havde det godt.

Jeg fortalte dem at jeg havde det virkelig godt på arbejde og at jeg nyder det, nogle gange kan jeg komme hjem og være lidt stresset men det er kun fordi jeg er spændt/nervøs over de store ting vi har gang i.

Men ja jeg er glad for mit arbejde og det er her jeg elsker at være og det kan jeg takke dedikation.dk for at hjælpe mig med at finde.