Meditationsretreat i Sjövik

REKLAME

Jeg er lige 'landet' - bogstavlig talt lige landet inde i mig selv - og er nu tilbage i København igen. Det lyder måske lidt mærkeligt, men for dem som har været igennem den samme 'rejse' som jeg lige har været på, forstår hvad jeg mener. Efter mit post på Instagram i torsdags, hvor jeg meldte ud, at jeg ikke var et godt sted, så blev der virkelig rakt ud, og jeg fik muligheden for at tage afsted på meditationsretreat i Sverige hos Jesper Westmark. Først vidste jeg ikke rigtig om det var noget for mig, men samtidig følte jeg ikke havde noget at miste ved at prøve, så jeg tog chancen, pakkede tasken og kørte mod Sverige.
Jeg er så TAKNEMMELIG for at jeg gjorde det. Jeg føler jeg har fået en åbenbaring, for jeg er så langt væk fra den følelse jeg havde inden jeg tog afsted, og det er virkelig skørt at det kan ændre sig så meget inde i én, på så kort tid. For der er kun gået en weekend, og jeg føler at jeg har været afsted på en længere rejse. Og det har jeg nok også, jeg HAR været på en dybere og mere intens rejse, inde i mig selv, end jeg nogensiden har prøvet før. Til alle jer som ikke ved om i 'tror' på det spirituelle, eller ved hvad meditation egentlig er, så må jeg sige at der er INTET at være bange for. Det er noget af det bedste du overhoved kan gøre for dig selv, for du kigger ind i dig selv, på en hel ny måde, som du aldrig nogensinde ville kunne gøre på en anden måde.

De 2 fine svenske hytter som også kaldes Sjövik - hvor man installere sig som gæst. Det er et utroligt skønt - og magisk sted - som virkelig får en til at føle at man er som et med naturen. Jeg ved allerede nu, at det ikke bliver min sidste gang

Jeg føler lidt jeg svæver på en lyserød sky, uden en forelskelse, men med en kærlighed til mig selv, og til det jeg står foran. Jeg stod før weekenden, og følte at jeg var meget tung i min energi, og at jeg var HELT ved siden af mig selv, at jeg ikke vidste om hvor jeg stod og hvad jeg skulle gøre.. Det er så vildt at skrive, men jeg er slet ikke i samme 'frame of mind' længere. Jeg har en følelse af at alle tingene nok skal løse sig, lige præcis som de er 'meant to' - og at der er en større mening for at tingene sker som de gør. Fordi jeg har mig selv med i det, på en hel anden måde nu.
Jeg vil gerne lige gå igennem den næste tid alene, med de ting som jeg står med, før jeg melder mere ud, og deler med alle jer.
Jeg føler at når det er at jeg står overfor en så stor ændring i mit liv, at det er det bedste er at få det bearbejdet selv, før jeg fortæller mere.

I dette fine rum, brugte vi mange af døgnets timer. Vi mediterede her, hvor vi lærte at åbne op og 'komme tilbage til os selv'

Her ser i 7 powerkvinder (og kokken Sean:) som jeg delte min weekend med. Jeg er oprigtig glad for at ha mødt hver en enkelt af jer, og ved at vi sammen har delt en rejse, som er svær at forstå og selv genfortælle, men som kun kan opleves i en selv.

Se hvordan vi smiler i hele femøren, og jeg kan fortælle at det bestemt ikke var sådan vi så ud ved ankomst. Det er som om at dem jeg ser på billedet, er nogle helt andre piger som forlod Sjövik. Vi har alle fået delt noget historie, fået grædt og støttet hinanden i en tid, hvor vi alle havde mest brug for det. Og vi tog derfra med en større forståelse af os selv, og de ting som der sker for os. Det var magisk, og jeg er fyldt op med en taknemmeligheds følelse...

Jesper Westmark som i ser med os på billedet (til venstre) er den overordnede dynamo på Retreatet. Hans ideologi er at kombinere meditation med selvudvikling og styrke sjælen via meditationen. Jesper har arbejdet med meditation og selvudvikling i mange år.

Til daglig arbejder han som traume - og genkaldelsesterapeut, hvor han behandler traumer og oplevelser fra tidligere i vores liv, der evt. spænder ben for, at det enkelte menneske kan få det maksimale ud af livet. Hvis man vil prøve at komme meditation, kan det også lade sig gøre i København i Shantiroom, og som i kan læse mere om HER
Hvis du ønsker en privat konsultation, kan Jesper kontaktes på 22159444. Jesper har rigtig gode resultater i forbindelse med at få løst op for traumer og blokeringer i bevidstheden hos den enkelte og ser kurserne, hvor flere mennesker arbejder sammen via energien, som et unikt redskab i bevidsthedsarbejdet.

Marie Louise - en af de powerkvinder som jeg har brugt weekenden med. Hun er min tidligere personlige træner (da jeg boede i DK) og en af de sejeste kvinder jeg kender. Hun har om nogen haft hendes at deale med, da hun mistede sine tvillinger i maven tilbage i November. Hun er en inspiration, og jeg beundrer hende for hendes mod, og fordi hun tør dele hendes historie med alle os. Tak fordi du og Pernille tog mig med, jeg er jer forevigt taknemmelig!

Her ser i den lille svedhytte;) En sauna, hvor vi sad i meget varme grader, efterfulgt af en tur i vandet. Hvad der sker derinde, er meget kraftige 'følelses udbrud'... Lyder skørt, i know, men den der hytte, den er for vild. Det som der skete der, fik mig til at vågne op. Og tak for det!

Uden at det skal lyde alt for hokus pokus for de fleste, som er lidt skeptisk med den spirituelle verden, så kan jeg sige at jeg nu vil til at bruge meditation i mit daglige liv. Jeg har et ønske og mål om at få det gjort én gang om dagen, for at mærke mig selv, og lukke alt støjen ude...

Jesper TAK for dig, tak fordi du delte og tog mig ind i din favn da jeg havde aller mest brug for det.

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Related posts

Instagram saselinesInstagram saselinesInstagram saselinesInstagram saselinesInstagram saselines