Blog Detail

  • Home
  • Maximum Aalborg Julefrokost

Maximum Aalborg Julefrokost

Den søde (og glædelige!) jul er lige om hjørnet, og det betyder også, at mange af os må undre os over, hvad årets hyggeligste julefrokost bliver.

Uanset om du ikke har det rette miljø til arbejde, venner eller familie, giver Maximum de rammer, vi mener kan danne grundlag for verdens sjoveste julefrokost år – krydret med solid julemad, livemusik og en fest som ingen anden.

Julefrokost er en tradition, som står stolt i Bowl’n’Fun-kæden, og det er en af de absolutte højdepunkter for os. Stemningen er fantastisk i vores centrer.

Uanset om du bare er to venner, der gerne vil have det sjovt efter et julemåltid, eller du vil samle hele selskabet, så har Bowl’n’Fun et sted til dig.

Den mest spændende julefrokost venter på dig

Du kan komme til Bowl’n’Fun julefrokost alle ugens dage fra 25. november til 17. december, hvor Big Time julebuffet flyder. Du kan få en legendarisk julebuffet, libitum drikkevarer og 1 forlystelse inkluderet i prisen.

I år kan du også vælge at opgradere til den luksuriøse Big Time juleParty, hvor du modtager lækre specialøl og et udvalg af særligt udvalgte vine.

Vild julebuffet og ubegrænset drikkevarer 

Naturligvis inkluderet i prisen på den solide Big Time julebuffet på The Grill, hvor der altid er 5 grillet kød, 7 kolde retter og 7 varme retter / varme, begge lækre små salater og lækre desserter.

Du får selvfølgelig også drikkevare ad libitum, når du vælger Big time Juleparty!

Stemning og musik

Book din julefrokost hos Maximum Aalborg og oplev livemusik med Kopibandet.dk, der har opført utallige shows i Danmark og udlandet i et årti. Anerkendelsen af ​​KopiBandet.DK er, når de holder en stor fest med store rockhits af de musikalske hits, du husker, ikke kan savne og elsker, plus al den musik, du ikke kendte, men vil ønske du gjorde. Bandets popularitet er baseret på deres gensidige kærlighed til festdeltagere.