Blog Detail

  • Home
  • Løb en tur med hunden

Løb en tur med hunden

Kom i form med din hund

Det er mere populært end nogensinde at snakke om den sunde livsstil. Presser de små i familien på at få en familie hund så er det nu du kan slå 2 fluer med et smæk. En hund er alt andet end blot en hund, den skaber den sunde livstil for dig og hele familien.

Et liv med hund er et aktivt liv

Hvis du er aktiv og lever det aktive liv med din hund lever du formentligt længe og godt. det er selvfølglig en påstand men går du f.eks 10.000 skridt med din hund hver dag og får en masse frisk luft og D vitamin så har du rigtig gode odds for et godt helbred. 

Tit og ofte ender aftenen i sofaen og det er begrænset hvor mange skridt der kan tælles sammen fra sofaen til køkkenet. Derfor skal der nogen gange bruges en motivationsfaktor

Hunden motivere dig til at leve sundere og mere aktivt

Har du først en hund er der ingen vej uden om. Der skal gåes tur hver dag og det er uanset om solen skinner eller om det regner. Det er derfor på denne måde du sikre dig at du daglig får bevæget dig en masse og er aktiv.

Leger du også med hunden og løber ture er dine forudsætninger endnu bedre. Tit og ofte er det en vane men har du først vænnet dig til det aktive liv i hundeskoven med din hund bliver det svært at undvære igen.

Husk hundetegnet til din hund

Man skal selvfølgelig huske på at med en hund følger forpligtelser. Den skal fodres , have vand, stimuleres og have masser af omsorg. Men er du parat til at give en hund den kærlighed kan der skabes en sund og aktiv livsstil.

Men skal selvfølgelig huske alle de praktiske ting, herunder at din hund altid har hundetegnet og du sørger for at respektere din omgivelser således at du ikke er til gene med din hund.