Blog Detail

  • Home
  • Livet i haven er en fornøjelse

Livet i haven er en fornøjelse

Hvis du ikke er vant til at være meget i haven, er det måske noget, du burde begynde på. Har du en have til din bolig, er det en oplagt mulighed for at komme noget mere ud og få noget jord under neglene.

 

Der er mange mennesker, der bliver overraskede over, hvor dejligt det er at gå at arbejde i en have. Det bliver til en helt ny hobby eller livsstil for dem, når de først prøver det, og det samme kunne jo ske for dig.

 

Læs mere om og lær at plante et bunddække her, hvis det er noget for dig.

Få masser af frisk luft

En af de bedste ting ved at gå og rode i haven er uden tvivl alt den friske luft, du får med dig i samme omgang.

 

Det er en fryd at gå at arbejde i haven. Selvfølgelig kan vejret svinge, men de fleste dage på året er det rart at arbejde i sin have, bl.a. på grund af det dejlige friske luft, du får imens. Og så er det jo også en fin motion at få for mange mennesker, som ellers har det med at sidde stille foran fjernsynet i stedet for.

Plant de blomster og buske du ønsker

Det er også vigtigt at huske på, at det jo nu engang er din have, så det er også vigtigt at tænke på, at det jo er op til dig selv at bestemme, hvilke planter og buske du vælger at plante i den.

 

Det er helt op til dig selv at vælge, om du vil have den hæk, de planter eller de træer. Det giver dig en enorm frihed til at skabe din have, som du har lyst til at have den.

 

Du finder kapilærkasser og meget andet til haven lige her.

Skab dit eget lille paradis

Med en have får du mulighed for at skabe dig dit helt eget lille paradis, som du gerne vil have det. Du bestemmer helt selv, hvordan du designer og indretter din have, og du kan lave den, akkurat som du har lyst til.

 

Om du vil have græs, blomster, træer, en fliseterrasse eller hvad du nu ellers har i tankerne, er helt op til dig selv. Har du netop fået boligen med have til, er det bare med at komme i gang med at tænke over, hvordan din drømmehave nu engang skal være.