Blog Detail

  • Home
  • Køb smukke smykker til dig selv eller en du holder af

Køb smukke smykker til dig selv eller en du holder af

Der er altid en masse gode årsager til at købe smykker. Det er uanset om det er til dig selv, eller en gave til en du holder af. Det kan dog være rigtig svært at navigere i hvilke smykker man skal give nogen, eller sig selv. En ting man kan være sikker på, er dog, at en stor sten altid er blikfang, og noget der vil klæde en. Det behøver ikke være den dyreste diamant, da der heldigvis findes mange andre sten, man kan bruge. Hvis du eksempelvis kigger på Carré smykker, så vil du helt sikkert finde noget der er lige for dig eller en du holder af.

Historien bag Carré

I 1994 blev den første Carré butik åbnet, i gamle smukke gader i København. I dag er der både butikker på Sjælland og i Jylland, som tiltrækker nysgerrige kunder, der ikke kan få nok af Carré smykker. Carré har også hovedkontor i indre København, hvor deres webshop også hører til. Carré smykker har altid taget udgangspunkt i at lave nye og magiske smykker, der bærer præg af et mangfoldigt verdensbillede.

Fokus på sten

Når man tænker smykker med sten, tænker man ofte diamanter. Det behøver dog ikke kun være diamanter, der er i smykker. Carré smykker bruger nemlig mange forskellige ædelsten, som hver især har deres karakter. Ædelsten har fra naturens side helt fantastiske farver, så det er en autentisk sten man får sig, som er meget billigere end en diamant. Ædelsten kan også slibes i mange forskellige former, og du vil derfor både kunne finde runde, firkantede, dråbeformede og meget mere hos Carré smykker. Der er nemlig blevet brugt over 900 forskellige ædelsten i firmaets levetid. Missionen hos Carré er, at man skal kunne glædes ved at eje ædle metaller, som er sat sammen med smukke ædelsten.

Hvilke smykker kan man købe?

Uanset hvilket smykke du har for hjerte, kan du finde det hos Carré. Med så mange år på markedet, er de nemlig med på alle fronter. Du kan derfor både finde lange og korte halskæder, armbånd, ringe, øreringe, vedhæng og meget mere. Det hele ligger derfor lige for fødderne af dig – eller for det menneske du gerne vil forkæle.

Hvornår skal man give smykker i gave?

Man behøver aldrig helt en undskyldning for at købe smykker i gave – hverken til sig selv, eller andre! Der er dog livsbegivenheder, hvor man som gæst oftest forventer at medbringe smykker. Det kan eksempelvis være ved en dåb eller konfirmation. Man kan dog også sagtens give smykker til både jul og fødselsdag, da en hård pakke jo altid er bedre end en blød! Man behøver heller ikke at være i et parforhold for at give smykker. Man kan sagtens give smykker til sin veninde, niece, datter, mor, bedstemor, kollega eller andet. Det er altid vidunderligt at få smykker i gave, fordi det er noget, man kan tage på, og blive mindet om, at man er holdt af. Der er derfor ingen grund til ikke at give nogen, du holder af et Carré smykke!