Blog Detail

  • Home
  • Guide til at vælge blandt de forskellige Fitnesscentre i Odense C

Guide til at vælge blandt de forskellige Fitnesscentre i Odense C

Hvis du også bor i Odense C, så er du nok bekendt med det store antal af fitnesscentre der ligger i byen. Og med de nye letbaner, så er stort set hele byen blevet åbnet op til at komme derhen på kort tid. Derfor er det også nu nemmere at vælge et fitnesscenter, som passer en bedre end det man er ved nu.

Hvis lige er begyndt at træne, så er det også meget heldigt at du nu kan finde de bedste eller billigste centre byen har at tilbyde, uden meget ekstra transport. De fleste som har trænet i længere tid, vil i hvert fald fortælle dig at det fitnesscenter du vælger, betyder noget.

Hvordan skal jeg vælge?

Der er mange ting du skal faktor ind, når du er på udkig efter et nyt fitnesscenter. Medmindre du bruger ekstra penge på at kunne træne i en masse centre, så vælge de fleste et stamsted som de kan træne i.

Prisen

Prisen på dit fitnesscenter betyder selvfølgelig noget. Du skal helst ikke ende med at have en månedlig udgift på over 300 kr., hvis du bare vil træne 1-2 gange om ugen. Mange fitnesscentre tilbyder lidt ekstra fordele ved at du betaler mere, som f.eks. et produkt hver dag. Men hvis du sp kun træner 1-2 gange om ugen, så er det ikke særlig meget du får for pengene.

Jeg kigger normalt efter om prisen i fitnesscenteret er let forståelig og ligetil. Ingen kan lide når man har svært ved at se den reelle månedlige pris. Skjulte gebyrer og tilbud er svære at undgå, men hvis man er lidt ekstra opmærksom, så kan man gøre det.

Et godt eksempel på et fitnesscenter i Odense C kan du finde her. Her er prisen i hvert fald ligetil og du behøver ikke bruge for mange penge på de få styrketræninger du har.

Miljøet og Atmosfæren

En anden vigtig ting udover pris er stedets miljø og atmosfære. Det typisk en ting man ikke tænker over før man faktisk går dernede og opdage at det faktisk ikke er et særlig rart sted, og typerne dernede ikke matcher din egen personlighed.