Blog Detail

  • Home
  • Gør noget særligt ud af det ved specielle lejligheder

Gør noget særligt ud af det ved specielle lejligheder

Det er ret almindeligt at man gør noget særligt ud af det, når man skal til fest hvad enten det er studenterfest, bryllup, 90 års fødselsdag, almindelig fødselsdag eller guldbryllup. De dage er noget særligt, og derfor vil man gerne se helt speciel ud. Ofte kan det f.eks. handle om, at man sætter håret op på en bestemt måde, eller at man gør noget særlig ud af makeuppen og neglene. Nail art forbinder man ofte med noget, der kan koste mange penge, fordi man får professionelle til det. Men du kan faktisk lave din helt egen lille nail art salon hjemme, hvis du har lidt flair for at være kreativ med farver, mønstrer og en sikker hånd til at føre neglelakken. Læs mere her om indigo produkter, som kan gøre det nemmere for dig at starte din egen lille salon op.

Indigo produkter – start op med basic nail art

Indigo produkter er gode, når man gerne vil starte sin egen lille nail art salon. Når man starter en lille hjemme salon op, skal man sørge for at have en række basis produkter. Det er f.eks. vigtigt at man har forskellige farver neglelak og at man vælger, hvilken slags neglelak, man gerne vil have. Det kan f.eks. være gel neglelak, som er et godt sted at starte, da det ikke kræver andre færdigheder end dem man har, når man lægger almindelig neglelak. Gel negle kræver, at man har en uv lampe, så neglelakken kan tørre. Måden man f.eks. kan bruge neglelakken på, er ved helt almindeligt at påføre dem på de eksisterende negle, og derefter tørre neglelakken i uv lampen. Man skal være opmærksom på, at neglelakken kan skalle af, hvis man ikke i forvejen har klargjort neglene. Det kan man gøre ved at ridse let på neglens overflade med en neglefil, for derefter at tørre neglene af med neglelakfjerner eller acetone, så fedtlaget på neglen forsvinder. På den måde vil neglelakken bedre kunne holde fast. Når man har påført den farve, man gerne vil have, giver det god mening at påføre en topcoat, da det også gør, at neglelakken holder bedre.

Det mere avancerede nail art

Når man begynder at få et flair for at lægge gel neglelakken flot og jævnt, kan man begynde at være mere kreativ. Man kan f.eks. kombinere flere farver, ved f.eks. at påføre tape tværs over neglene, så man kan danne helt jævne streger og overgange mellem den ene og den anden farve. Man kan også lave små mønstre, hvis man f.eks. har nogle redskaber, der egner sig særligt godt til at tegne neglelakken på. Når man bliver rigtigt god, kan man også forlænge neglene ved at påføre tipper, som man så kan lægge neglelakken ud over. Det vil være særligt godt for dem, der ikke selv kan få lange negle. Hvis man har mod på det, kan man også overgå til at påføre akrylnegle, som fungerer på en lidt anden og mere teknisk måde end påførelse af gelenegle. Man kan finde mange inspirationsvideoer og guides ved at søge på nettet.