Blog Detail

  • Home
  • Giv skønheden en chance med naturlige ingredienser

Giv skønheden en chance med naturlige ingredienser

Det at udstråle overskud og sundhed kræver som regel at både hud og hår er glansfuldt og velplejet. Et smukt glansfuldt hår og en dejlig velplejet hud kommer dog sjældent af sig selv, for her skal de fleste kvinder gøre en aktiv indsats i form af daglige vaner og så selvfølgelig skønhedsprodukter.

Alle bruger cremer og andet indenfor skønhedsprodukter, og de fleste ved også at disse helt ligesom skønheden, ikke kommer af sig selv eller billigt. De de fleste produkter er ret dyre, også selvom man finder skønhedsprodukter i alle slags prisklasser som populær Weleda, Beaute Pacific eller måske Murad hudpleje. Gratis er de dog ikke, men der findes dog en god om end ikke gratis, men ret billig måde at skabe skønheden.

Giv skønheden en chance med naturlige ingredienser som du allerede har i forvejen, for f.eks. køleskabet byder på en del produkter i form af naturlige råvarer.

Hvad, hvor og hvilket naturlige ingredienser til skønheden?

Som sagt, så kan du faktisk finde gode og næsten gratis produkter i køleskabet, som du kan bruge til at forskønne hår og hud. Man kan selvfølgelig diskuterer om alle produkterne i køleskabet er helt naturlige, for yoghurt, mælk og lignede er måske knap så naturlige men dog tættere på end de mange forskellige skønhedsprodukter der må siges at være noget mere syntetisk fremstillet.

Få friske øjne med agurk

Agurkens gode egenskaber for skønheden kender du med garanti, for hvilket kvinde har ikke brugt agurker til trætte eller hævet øjne. Det kan du nemlig fordi agurken er rig på C-vitamin samtidig med den er super rig på vand.

Meloner og citrusfrugter

Hvis du vil have en god naturlig ting der er rig på A, B og C vitaminer og mineraler, så er meloner faktisk perfekt. Meloner er nemlig rige på disse gode ingredienser til kroppen samtidig med at det store vandindhold er godt for en god hudpleje, da melonen har samme PH værdi som du hud, og derfor kan tilføje fugt til huden. Hudtonic er ofte lavet på melon, hvilket skyldes disse gode egenskaber, og hvorfor ikke bare bruge den rene kilde.

Hvis du så kombinerer melonen med citrusfrugter, så får du samtidig et forhøjet indhold af de nævnte vitaminer, samtidig med at citrusfrugterne er rige på antioxidanter, som hår og hud har brug for.

Kom urenheder til livs med honning

Til urenheder så skal du bare købe honning hvis det ikke allerede er i husholdningen. Honning er nemlig god til at bekæmpe bakterier i din hud og samtidig blødgøre huden på den lækre måde, så huden bliver dejlig opstrammet på den gode naturlige måde.

Avocadoen er mirakelmidlet

Den mest brugte naturlige råvare til skønheden udover agurk er nok avocadoen. Du får en dejlig naturlig råvare der er rig på A, C, D og E vitaminer som giver hår og hud det tiltrængte boost, men du samtidig også et godt indhold af olie til at hjælpe på træt og tør hud.