Blog Detail

  • Home
  • Giv din bil et flot look med tonede ruder

Giv din bil et flot look med tonede ruder

Når du ønsker at give din bil et flot udseende, er en af de måder, du kan gøre det på, at toning af dine vinduer. Det handler ikke kun om at give dig selv privatliv, det er også med til at beskytte din bil mod falmning og misfarvning. Med hjælp fra en professionel, som f.eks. dem hos solfilm.dk, kan du få monteret vinduesfilm af høj kvalitet på din bil på mindre end en time!

Hvad må tones?

Når du ønsker at tone dine bilruder, er det vigtigt at vide, at der er nogle regler, man skal følge, inden man bestiller tid til toning. Reglen er, at der skal være 70% lysgennemtrængning på bilen. Forruden og

Det ikke er lovligt at tone forruden, ej heller sideruderne på forsædet. Men passagersædernes sideruder og bagruden må til gengæld godt have tonede ruder med solfilm. Dog skal de være gennemsigtige og må ikke mørklægges 100%.

Er der fordele ved at tone sine ruder, eller er det kun for udseendet skyld?

Man kan sige, at bilens udseende får et mere markant og smart look, når den får tonet sine ruder. Men der er også andre fordele. For eksempel så reduceres varmens fra solens stråler, det vil sige, at der kan trænge mindre sol igennem en tonet rude, og når solen ikke kan trænge så meget ind som med klare ruder, så vil du kunne sure penge på strøm eller brændstof, da airconditionen ikke bliver belastet i særlig høj grad.

Typer af solfilm

Det er værd at nævne, at der findes forskellige typer af solfilm til at tone dine bilruder med. Nogle solfilm monteres indefra andre udefra. Og 3M er det kvalitetsbevidste valg som varierer i forhold til lysgennemgang, solenergi, der bliver afvist, reduktion af infrarød stråling og reduktion af UV-A-stråling. Hvis du er i tvivl om, hvilken toning der er bedst til din bil, så kontakt din nærmeste solfilm montør.