Blog Detail

  • Home
  • Formel 1 stilling efter Las Vegas Grand Prix

Formel 1 stilling efter Las Vegas Grand Prix

Efter en dramatisk Las Vegas Grand Prix har der været betydelige ændringer i stillingen i 2023 Formula 1 World Championship. Sergio Perez fastholder sin position foran Lewis Hamilton i kampen om andenpladsen i kørernes mesterskab, mens Williams og AlphaTauri fortsat er låst i en stillingskrig om syvendepladsen i konstruktørernes mesterskab.

Her er en detaljeret gennemgang af nuværende Formel 1 stilling efter Las Vegas Grand Prix:

Max Verstappen fortsætter sin dominans

Max Verstappen fra Red Bull Racing har cementeret sin position i spidsen af kørernes mesterskab med imponerende 549 point.

Hans præstationer i løbet af sæsonen har været intet mindre end fremragende, hvilket afspejles i hans betydelige forspring i point.

Sergio Perez og Lewis Hamiltons tætte kamp

Sergio Perez, ligeledes fra Red Bull Racing, har med 273 point en solid andenplads, men Lewis Hamilton fra Mercedes AMG F1 er ikke langt bagud med 232 point.

Denne tætte konkurrence mellem de to er et af de mest spændende elementer i sæsonens afslutning.

Ferrari og McLaren i tæt løb

Carlos Sainz fra Scuderia Ferrari og Fernando Alonso fra Aston Martin F1 Team deler fjerdepladsen med hver 200 point.

Lando Norris fra McLaren Racing er tæt på med 195 point, hvilket viser den intense konkurrence mellem midterholdene.

Andre bemærkelsesværdige præstationer

Charles Leclerc fra Scuderia Ferrari og George Russell fra Mercedes AMG F1 har også leveret stærke præstationer i løbet af sæsonen med henholdsvis 188 og 160 point.

Oscar Piastri fra McLaren Racing og Lance Stroll fra Aston Martin F1 Team har ligeledes gjort sig bemærket med henholdsvis 89 og 73 point.

Konstruktørernes mesterskab

I konstruktørernes mesterskab er der også intens konkurrence. Mens Red Bull Racing og Mercedes AMG F1 har vist deres styrke, er der en interessant kamp mellem Williams og AlphaTauri om syvendepladsen, hvilket understreger vigtigheden af hvert enkelt point i denne sport.

Denne opdatering af stillingen efter Las Vegas Grand Prix viser tydeligt, hvor dynamisk og uforudsigelig Formel 1 kan være.

Med kun få løb tilbage i sæsonen er spændingen på sit højeste, og fans verden over ser frem til at se, hvordan mesterskabet vil udfolde sig.