Blog Detail

  • Home
  • Få en sundere krop med bambus sengetøj

Få en sundere krop med bambus sengetøj

Du er helt sikkert bekendt med, at søvn er afgørende for, at din krop og hjerne fungerer optimalt. Mangel på søvn kan svække bl.a. dine kognitive funktioner samt dit immunforsvar. Derfor kan mangel på søvn i lang tid også være årsag til mange livsstilssygdomme. Du kan finde mange tips om søvnhygiejne og hvordan du kan forbedre søvn. Det kan være alt fra indretning af soveværelset, kost og motionsråd til valg af madras, pude eller soveværelsestemperatur. For at forbedre søvnkvaliteten er en af ​​de ret enkle ting, du kan gøre, at vælge den rigtige seng – hvilket ofte er ret dyrt – eller den mere simple version, at vælge dit sengetøj korrekt.

Komforten i din søvn

Det er den bedste følelse at ligge i sengen, og glemme tid og sted og bare have det godt. Hvis der er noget som forårsager kløende eller ubehag, en for hård eller for blødt madras, for meget varme eller for meget kulde, det er under alle omstændigheder svært at falde i søvn, hvilket til tider kan ende i søvnløse nætter. God søvnkomfort kommer fra flere kilder, men det, du vælger at pakke din hud ind, er faktisk vigtigere, end de fleste tror.
Bambus sengetøj af 100% bambus er det geniale svar på innovativ og nytænkende redskaber til at øge din søvnkomfort og din søvnkvalitet.

Det sunde sengemiljø

Din madras, din dyne, din pude osv. Optager meget væske fra din krop i form af sved hver nat. Et varmt og fugtigt miljø er de ideelle vilkår for husstøvmider og bakterier generelt – det giver dem muligheden for at formere sig. Fordelen ved bambus sengetøj er, at dets antibakterielle egenskaber, hjælper med at give et sundere sengemiljø og reducerer antallet af primært husstøvmider. Hvis ikke du er opmærksom på at opretholde et godt – og sundt – sengemiljø vil allergi og astma på sigt blive konsekvensen af lige netop dette. Her er antibakterielt sengetøj et ret godt alternativ.

Uden at gå på kompromis med klimaet

Klimaet bliver ikke glemt, når du tager det kræsne valg og vælger bambus sengetøj. Som forbruger er du ansvarlig for de produkter, du køber og bruger i dit daglige liv – indirekte om ikke andet. Bambus er et af de mest miljøvenlige og bæredygtige råmaterialer på grund af dets hurtige vækst og lave vandforbrug. Men bæredygtighed er ikke kun relateret til de råvarer, der er relateret til produktet, men også relateret til de faktiske processer inden for produktionen, transporten, indkøbet og salget. Som forbruger kan du selvfølgelig bestemme, hvor du vil købe produkterne henne, men du kan med fordel gå direkte til producenten, hvor folk er påtvunget at være mere ansvarlige for klimaet på flere forskellige måder.