Blog Detail

  • Home
  • Er du klar til sommer, sjov og drinks?

Er du klar til sommer, sjov og drinks?

Sommeren har ramt Danmark og temperaturen siger at den står på shorts, strandture, afslapning, fester, grillaftner, og koncerter.

Der er mange, der har set frem til en tid, hvor man kan få lejlighed til at være sammen med venner og familie igen og hygge sig og bare nyde den danske sommer i fulde drag.

Og det er der selvfølgelig mange måder at gøre på fx med diverse spil i en park eller på stranden efterfulgt af en hyggelig grillaften.

I Danmark har vi tradition for at når man hygger sig skal der også gerne lidt våde varer indenbords, og her er det ofte øl, der står på menu’en.

Men hvis man gerne vil prøve noget, der er lidt mere spændende og en hel del friskere og læskende, så kan man med fordel stille sin tørst i limonade.

Limonade er utroligt læskende på en varm sommerdag. Traditionel limonade er lavet på citroner, men andre frugter går bestemt også an.

Fever-tree har en lækker, frisk lemonade, som de kalder Rose & Raspberry Lemonade. Den er tilsat kulsyre, så den er dejligt sprudlende og fuldstændig som skabt til varme sommerdage, og hyggelige grillaftner til langt ud på de lyse nætter.

Hvis man gerne vil have en frisk sommerdrink med lidt procenter i, kan man selvfølgelig også bruge den som mixer. Og her går den særligt godt til gin eller vodka.

Rose & Raspberry Lemonade fra Fever-Tree

Som altid har Fever-Tree udelukkende brugt kvalitetsråvarer til at sammensætte deres Rose & Raspberry Lemonade.

Den er for det første lavet på forfriskende kildevand, hvori der er blandt ekstrakter fra sicilianske citroner, og hindbær fra Skotland, hvor der er de optimale dykningsbetingelser. Desuden er der tilsat smagsnuancer, som er ekstraheret fra rosenblade fra de franske kyster omkring Middelhavet.

Denne kombination giver limonaden en helt igennem unik, blomsteragtig smag med citrus aroma, og igen er der tale om en genistreg af en drik.

Man kan fx afprøve følgende opskrift:

Rose & Raspberry Lemonade med vodka

Ingredienser:

5dl Fever-Tree Rose & Raspberry Lemonade
2,5 dl vodka
Masser af isterninger

Fremgangsmåde:

1 Fyld isterninger i et glas
2 Hæld vodkaen i
3 Tilsæt Rose & Raspberry Limonaden
4 Rør rundt forsigtigt (drinken skal ikke rystes for så vil brusen gå ud)
5 Nu er drinken klar til at blive nydt!

Fever-Tree – fortællingen om 2 kammerater der fik en god idé

Fever-Tree opstod da de to venner Charles Rolls og Tim Warrillow i 2004 fik en rigtig god idé.

De synes begge at der manglede en kvalitetsmixer til at blande god og fin spiritus op med, og derfor satte de sig i hovedet at de ville sammensætte og udvikle en kvalitetsmixer, der kunne dække dette behov i markedet. Det blev til den nu klassiske Fever-Tree mixer: ”Premium Indian Tonic Water”.

Sidenhen er udvalget udvidet i stor stil og sortimentet rummer noget for enhver drink-feinschmecker.