Dermaroller mod strækmærker??

Da jeg var gravid med Dexter, voksede jeg en del (læs meget) den sidste tid i graviditeten. Jeg tog 22 kg på, og kunne mærke han lå meget tæt derinde. Det føltes virkelig som om der ikke var plads til sidst, især når han sparkede mig, auuuuch jeg husker følelsen som var det igår. Jeg hører så mange sige, at de tænker tilbage og savner følelsen af baby i maven, sådan havde jeg det slet slet ikke, men det var nok mest fordi det føltes så trangt for både ham og jeg. Han var lidt større end 4 kg!!!Og desværre skete der det at jeg fik en del strækmærker på maven, ikke helt vildt mange, men nok til det kan ses, og huden har strukket sig så meget at det er som om jeg har lidt overflødigt hud. Jeg håber på at når træningen kommer for alvor igang at huden trækker sig lidt mere sammen, men lad os nu se... I stedet for at gøre intet, besluttede jeg mig for at undersøge mulighederne for at behandle strækmærker. Der er den mulighed, at behandle med laser, men måske var det lige ekstremt nok. Jeg vil jo helst gøre det der er 'mest naturligt' og læste så om en behandling med Dermaroller.

Dermaroller er en “mikronål”-behandling, der forbedrer hudkvaliteten og reducerer acne-ar, overfladiske pigmentforandringer og tørhedsrynker. Behandlingen kan bruges i hele ansigtet, på halsen, hænderne og brystet. Så jeg tænkte: hvorfor ikk på maven? Jeg syntes i hvertfald det var et forsøg værd. Så jeg bookede en tid hos Amalieklinikken, hvor min behandler Marie Louise von Sperling talte mig igennem, hvad hun syntes vi skulle prøve af. For hun havde nemlig ikke lavet dermaroller på maven før. Så det var et lille eksperiment for os begge;) Så spændende..

Jeg har fået 3 behandlinger over 3 måneder nu, og det forløber sig på samme måde hver gang. Først smører hun bedøvelsescreme / tryllecreme på der hvor hun skal behandle maven. Den skal sidde på i 30 minutter for at have en virkning. Det tager lige toppen af den 'smerte' som de små nåle kan genere med. 

[caption id="attachment_6578" align="aligncenter" width="699"]
Her ligger jeg og får en 30min timeout med tryllecreme på maven. Dejligt afslappende;)[/caption]

Efter den halve time, når bedøvelsen virker, påføres en serum af hyaluronsyre på huden.

[caption id="attachment_6580" align="aligncenter" width="700"]
Serummet nærer og hjælper huden med at genvinde styrke og glød.[/caption]Og så starter behandlingen, og det kan altså godt mærkes.Huden rulles med fine nåle, som 'narrer' huden til at tro, at der er sket en skade. De mange små prik, som Dermarolleren laver, sætter gang i en helingsproces, der skaber hudfornyelse. Nålene er mellem 1,0-1,5 mm lange (en “hjemmeruller” er til sammenligning 0,1 mm).[caption id="attachment_6579" align="aligncenter" width="700"]
Det skal så forbedre hudens kvalitet, så den bliver mere ensartet og frisk i overfladen.  Med Dermaroller kan rynker, små ar og pigmentfejl reduceres, hvorved området fremtræder med et betydeligt yngre udseende.[/caption]Når hele området med strækmærker er blevet rullet, og 'irriteret' nok, ender det med huden er så rød og følsom, og så skal den ellers plejes og smøres den kommende tid dagligt med koncenteret A-serum, som jeg har købt på recept på apoteket. Huden går igennem en periode, hvor de første 2-3 dage er rød og sensitiv, og så klør det. Så man skal virkelig tage sig sammen, og ikke klø! Derefter tørrer huden ud, og så er det vigtigt at huske at smøre den, gerne mere end én gang om dagen. Allerede efter 5-7 dage begynder huden at forny sig selv. Man skalder simplethen den gamle hud af.Jeg brugte koncentreret A-serum fra Apoteket om morgenen, og om aftenen en helt fantastisk ansigtsolie som bl.a indeholder jojoba og nøddeolie, der hedder Òils Of Life´ fra The Body Shop .

I løbet af 3-4. uge kan man se at huden er som ny, indtil man så går ind og laver behandlingen igen.

Dermaroller behandlingen stimulerer genopbygningen af hudens struktur (kollagendannelsen)

Efter Marie Louise har rullet huden, kan det godt se lidt voldsomt ud. Men det er meningen at huden bliver forstyrret, så den kan hele på ny igen.

Lige nu går jeg og venter på at se hvordan det heler, og hvor meget det har hjulpet. Jeg kan allerede sige, at jeg kan se en markant forskel - og selvfølgelig er det Dermarolleren, men også fordi jeg har været god til at smøre maven dagligt. Hvis ikke huden får tilføjet fugt, har den ikke hvad den skal bruge til at hele, og det er jo meningen med hele behandlingen. Så husk på, at det er behandlingen, der sætter effekten i gang, men at det også er meget afgørende med efterbehandlingen derhjemme.

Det er en fordel at få 1-3 behandlinger til en start med 5-8 ugers mellemrum, og herefter overgå til 1 behandling hver 3 måned. På den måde opnår man den bedste effekt.

XOXO

S

Synes godt om

Kommentarer

Malene
,
jeg har ikke noget i mod kirugiske indgreb så længe det ikke tager overhånd. Som det ser ud nu kunne jeg dog ikke selv finde på at få lavet nogen form for kirugisk indgreb. Jeg er dog stor fan af beauty behandlinger, og kunne rigtig godt tænke mig at prøve en dermaroll behandling da jeg har fået en del agne ar som jeg er rigtig ked af og rigtig gerne vil af med.
Malene
,
Er det muligt at se nogle efterbilleder? Det kunne i hvertfald være vildt fedt at se hvordan det er kommet til at se ud.