Blog Detail

  • Home
  • 7 faktorer der er vigtige at overveje, før du køber en stigereol

7 faktorer der er vigtige at overveje, før du køber en stigereol

Hvis du er på udkig efter en ny reol til hjemmet, skal du helt sikker overveje en stigereol. Dette møbel er virkelig blevet mere og mere populært de seneste år, så hvis du gerne vil have lidt råd til, hvad det er, at du skal overveje inden du køber en, skal du læse med herunder.

1. Stigreolens størrelse

Stigereoler er selvfølgelig højere, end de er brede. Det er det, der gør dem anderledes end andre møbler. Stigereolen giver et helt unikt look, og kan faktisk overstige 1,5 meter. I mellemtiden afhænger møblernes størrelse af hvilken type du ønsker – om den skal være multifunktionel eller dekorativ. Det skyldes, at multifunktionelle stigehylder normalt er bredere og højere end de dekorative typer.

Stigereoler er ikke til ethvert hjem. Inden du vælger dette møbel, skal du sørge for at have en loftshøjde, der ikke er for lav. Ellers kan du gøre rummet endnu mere presset med et højt møbel. Bemærk også, at størrelsen på reolen også afhænger af de forskellige hylder til placering af dine ting. Disse hylder bliver bredere i bunden og smallere øverst. Denne type stigereol giver mulighed for at fremhæve bestemte ting afhængigt af højden.

2. Enkeltstående eller vægmonteret stigereol?

Du støder på to stilarter af stigereoler – den enkeltstående og den vægmonteret stigereol.

Den første er en enkeltstående model. Det vil sige; den har sine egne fødder (3, 4 eller flere ben), der kan placeres på jorden.

Den vægmonterede stigereol er en reol med kun to fødder, som derfor skal placeres op ad en væg.

3. Produktets materiale

Stilen og det dekorative aspekt af et møbel bestemmes af dets form, design og også af dets materiale. Et møbel i rattan vil ikke have den samme visuelle effekt som for eksempel et stykke lakeret træ. Med hensyn til stigereoler er trenden helt sikkert træ. Det er imidlertid ikke ualmindeligt at se produkter, der blander stålkonstruktioner for at give en mere industriel stil. Endelig er bambus og bøg materialer, der vil give et fedt look i din indretning.

4. Reolens funktionalitet

Det menes ofte, at en reol kun bruges til at opbevare din og familiens ferieminder og souvenirs. Nogle stigereoler har dog mere avanceret funktionalitet. En stigereol kan for eksempel have en skuffe i bunden, hvilket giver et mere moderne udtryk til helheden.

5. Det æstetiske aspekt

Bortset fra bogopbevaring er stigereoler primært et dekorativt møbel. Derfor er de i modsætning til andre reoler. For at få æstetiske møbler, tjek materialet, farven, designet og også typen af ​hylder til placering af dine ting.

6. Valg af farve

Valget af farve passer fuldt ud til det æstetiske aspekt. Vælg ikke en farve, der for eksempel ikke ville være komplementær med farven i resten af stuen. Valget af farve (for eksempel lyse og neutrale farver) er også med til at fremhæve møblerne og især de fremviste ting på reolen. Så det er altid en god ting at tænke over, hvad der ellers er i rummet af farver, når du skal vælge farven på din stigereol.

7. Vælg oplyste stigereoler

Med stigereolen er det interessant at vælge en model med et belysningssystem eller bare inkludere dette selv. På den ene side giver det dig mulighed for at bringe stemningsbelysning om aftenen. Det giver dig også mulighed for at fremhæve, hvad du skal vise. For at gøre dette, anbefaler vi dig at bruge LED -strimler. Hvis du ikke er en handyman, kan du dog vælge en stigereol med integreret LED-belysning. Det er bare med at gå på jagt til du finder en stigereol med lys, som du synes passer perfekt ind i dit hjem.