Blog Detail

  • Home
  • 5 fordele ved at købe et brugt Rolex ur

5 fordele ved at købe et brugt Rolex ur

Går du med tanker om at købe et brugt Rolex ur? Mange vælger at investere i et brugt ur frem for et nyt. Det er lige netop på grund af alle de fordele, der følger med at købe et brugt luksusur. Vi gennemgår 5 af de helt store fordele ved brugte Rolex ure her.

Du undgår værdiforringelse

Ved de fleste ting du køber, vil der være en værdiforringelse til at starte med. Det gælder nye biler, men i den grad også nye ure. Det kan variere fra et par hundrede dollars til et par tusind, alt efter prisen på uret og dets værdi på brugtmarkedet. Hvis du i stedet for køber et brugt Rolex, undgår du den indledende værdiforringelse, som ofte opleves i de første par års ejerskab.

Du får råd til mere

Et nyt Rolex ur koster, hvad det koster – og du kan ikke regne med at få rabat. Hvis du dog i stedet køber et brugt luksusur, kan du få mere for dine penge. Du får råd til et ur af højere kvalitet end hvis du bruger dine penge på et nyt år.

Du får flere valgmuligheder

Når du køber brugt, får du lige pludselig en del flere ure at vælge imellem. Rolex ure er nemlig lavet til at holde i rigtig lang tid, så du kan faktisk købe modeller, der har eksisteret i hundrede år eller mere. Det giver et kæmpe udvalg af stilarter og modeller.

Du får ægte vintage

Vintage er tilbage på mode igen, og med et brugt ur får du denne vintage-feel, som et nyt ur kun kan drømme om give dig. Der er altså ingen grund til at gå ud og købe et dyrt ur, som er blevet designet til at se vintage ud, når du rent faktisk kan købe vintage – og uden tvivl til en billigere pris.

Du bliver en del af en historie

Med et brugt ur får du også hele dets historie med. Måske kan du endda lære lidt om, hvem der har ejet det inden dig. Hvis uret f.eks.er 30-40 år gammelt, kan det have haft mange ejere. Det er altså ikke kun uret, men også dets historier, der tilhører dig, når du foretager købet.

Der er altså mange fordele ved at købe et brugt Rolex frem for et nyt, men du skal også passe på. Der er nemlig mange svindlere og forfalskninger på brugtmarkedet. Vi anbefaler derfor, at du altid handler hos en renommeret forhandler, så du kan være sikker på, at du får et ægte ur og ikke smider dine penge ud på en forfalskning. Her anbefaler vi altid TimeToWatch, som har et stort udvalg af brugte Rolex ure.