Blog Detail

  • Home
  • 4 måder et infrarødt saunatæppe kan booste dit immunsystem

4 måder et infrarødt saunatæppe kan booste dit immunsystem

  1. Frigør urenheder

En stor fordel ved brug af et infrarødt saunatæppe er afgiftning. Når din krop ikke sveder nok, holder den på potentielt skadelige toksiner, kemikalier og urenheder, som var beregnet til at blive elimineret gennem sved. Disse urenheder kan komme fra den mad, du spiser, den luft, du indånder, de væsker, du drikker, og alt andet, du måtte indtage. At sikre, at din krop kan fjerne disse toksiner effektivt, er en af ​​de bedste måder at forblive sund og støtte dit immunsystem på. En typisk 20-minutters session i et infrarødt saunatæppe giver din krop mulighed for at skylle disse urenheder ud indefra og ud, så dit immunsystem har mindre at kæmpe mod. Du kan endda bemærke en let glød i din hud efter dit infrarødt saunatæppe session. Dette er et synligt bevis på, at din krops største organ er blevet renset og afgiftet.

 

  1. Bedre blodcirkulation

Den dybt gennemtrængende varme fraet infrarødt saunatæppe fremmer blodcirkulationen i hele din krop og giver iltrige næringsstoffer til dine ekstremiteter. Det betyder, at alle områder, der var dårligt cirkuleret før dit infrarødt saunatæppe session, vil blive skyllet ud, og eventuelle skadelige stoffer, der var ved at blive opbygget, vil blive frigivet gennem sved. Den øgede cirkulation pumper blodet ud mod den ydre overflade af din krop og tager bakterier eller andre sygdomsfremkaldende stoffer med sig. Bedre cirkulation gavner også hjertet, musklerne og arterierne.

 

  1. Øget cellulær regenerering

Brug af et infrarødt saunatæppe kan også styrke immunforsvaret ved at stimulere celleregenerering. Denne form for regenerering kan hjælpe din krop med at skille sig af med celler, der kan være gamle, beskadigede eller ineffektive, og erstatte dem med nye celler. Over tid regenereres alle celler, men varmen fra et infrarødt saunatæppe katalyserer regenereringsprocessen og sikrer, at alle kropssystemer kører så glat som muligt. Dette er især gavnligt i forkølelses- og influenzasæsonen, hvor kroppen bliver angrebet hyppigere.

 

  1. Afslapning

Da høje stressniveauer ofte resulterer i et svækket immunforsvar og som følge heraf sygdom, er det afgørende at reducere dit stressniveau, når det kommer til at opretholde en sund krop. Overskydende niveauer af cortisol, det hormon, der frigives, når kroppen er stresset, kan svække dit immunsystems evne til at bekæmpe skadelige bakterier og vira. Regelmæssig brug af et infrarødt saunatæppe balancerer kortisolniveauet og afslapper krop og sind. Dette giver dit immunsystem mulighed for at arbejde effektivt uden hindring af høje kortisolniveauer. Hvis du vil prøve et infrarødt saunatæppe risikofrit kan du det hos den danske markedsleder NordicHigh.