Blog Detail

  • Home
  • 3 tips til den perfekte nytårsaften

3 tips til den perfekte nytårsaften

Er det dig, der skal stå for årets nytårsfest? Så er det vigtigt, at du bruger tid på at planlægge den perfekte nytårsaften, som sent vil gå i glemmebogen for både dig og dine gæster. Se her, hvad du skal være opmærksom på, hvis du vil sikre dig, at du arrangerer den helt rigtige nytårsfest.

#1: Rigeligt med mad og drikke

Man må ikke feste på tom mave. Det er en sandhed, som gør sig gældende, uanset om du skal holde nytårsfest eller enhver anden form for fest. Derfor bør du sørge for, at der er rigeligt med både mad og drikkelse. Det gør sig dog især gældende, når du afholder en nytårsfest, da det skal være en fest med alt, hvad det indebærer.

Hvis du vil være på den sikre side, så bør du sørge for at købe mere, end du egentlig har brug for. Du kan eksempelvis investere i en champagnekøler, hvis du ønsker at kunne servere champagnen flot, og samtidig sørge for, at den holder sig nedkølet, uanset hvilken tid på aftenen det er.

#2: Tag dit flotteste og mest festlige outfit på

Når du skal til nytårsfest, så er det vigtigt, at du tager det helt rigtige outfit på. Der findes mange forskellige former for tøj, du kan tage på, men det kan være en god idé at tage et klassisk sæt på, da nytårsaften gerne må være en festlig aften, hvor man ser lidt mere velklædt end til andre festlige begivenheder.

Faktisk er det en af de anledninger, hvor det ikke gør noget, at du er en smule overdressed. Det vil være på sin plads, og måske kan du endda arrangere en konkurrence, som går ud på, at alle skal være overdressed – og så kan I i fællesskab kåre den person, som har det mest ekstravagante, skøre, fjollede eller noget helt fjerde på.

#3: Fyrværkeriet skal der være styr på

Når du skal afholde nytår, så er det sjældent, at alle gæster medbringer deres eget fyrværkeri. Der er samtidig også en risiko forbundet med at fyre krudt af, hvis du har en promille i blodet, og derfor bør du sikre dig, at du kun køber fyrværkeri, som er sikkert. Det kan eksempelvis være et batteri, som hele festen kan se, når du fyrer af.

Samtidig er der god grund til ikke at bruge flere penge end højst nødvendigt på at købe krudt og fyrværkeri. Der findes mange forskellige former for fyrværkeri, men vælger du et batteri, så er der kun én, som skal affyre det, og det er med til at sikre, at aftenen forløber så sikkert som muligt. Du bør huske beskyttelsesbriller til alle.