Blog Detail

  • Home
  • 3 livsstils tips

3 livsstils tips

At have en god og sund livsstil er et bredt begreb som dækker over langt mere end madvaner osv. Tager man et hurtigt søg på google, så finder man stort set kun råd til madvaner og sundhed derigennem. Det betyder nok at langt de fleste folk tænker på madvaner og sund kost når man nævner livsstil. Ellers kan det også være på grund af at google finder det mest relevant for dem der søger på ordet. Der er dog mere i det end bare så, og om du enten er stukkatør og udsmykker boliger eller lokaler, eller om du er konsulent på et kontor. Så er livsstil altså super vigtigt fælles for hvem du er eller hvad du arbejder med. Vi har derfor samlet 3 tips i denne artikel, som man kan bruge som inspiration eller direkte kan benytte sig af i sin hverdag.

 

Søvn

For at kroppen skal kunne holde energien oppe i løbet af dagen kræver det en del ting. Dog er en af de væsentligste at sørge for den hvile som kroppen skal bruge er opretholdt. Et menneske skal bruge mellem 7-9 timers søvn hvert døgn for at kunne fungere optimalt. Det er ikke noget man burde lege med, og kan være en af de hovedpunkter til at ens livsstil ikke er så sund.

 

Kost

Ligesom med søvn, så er det man indtager også super vigtigt for at kroppen skal kunne fungere optimalt. Sørger man ikke for at give kroppen noget sundt og afvekslende, kan det sagtens give negative resultater i form af nedsat energi eller simpelthen livsglæde i længden.

 

Opførsel

Ens måde at være på og behandle andre har en forbindelse mellem hvordan vi behandler vores egen krop. Det kræver at have fokus på hvad det er sundt og godt, og dette vil derigennem komme til udtryk udfra, uden man nødvendigvis tænker over det.